ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Ο επιχειρηματίας Γκιουνέρ Μουσταφά φιλοξένησε τον πρόξενο Ακιντζή

 

144587737618775

Σ τις 22 Οκτωβρίου ο Γκιουνέρ Μουσταφά εκπρόσωπος της Petrol Ofisi στην Ελλάδα φιλοξένησε  τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζή, κάποιους συναδέλφους του και κάποιους επιχειρηματίες της περιοχής.

Στο γεύμα που έγινε στην επιχείρηση του Γκιουνέρ Μουσταφά στο χωριό Δειλινά, εκτός του πρόξενου Ακιντζή μετείχαν οι υποπρόξενοι Ιρφάν Τσετίν και Τζανάι Καβουντζού και ο Μουσταφά Καραμπουλούτ-διευθυντής της τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή. Στο γεύμα μετείχαν επίσης ο διανομέας Ελλάδας των ελαστικών Lassa και πρώην δήμαρχος Χαλίτ Μεχμέτ, ο Νουρχάν Μουσταφά-ιδιοκτήτης της εταιρίας Έπιπλα Θράκης (Trakya Mobilya) και ο πρώην δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ. 
Στο τέλος της επίσκεψης ο πρόξενος Ακιντζή δήλωσε : ¨Να είναι καλά μας κάλεσαν και συναντηθήκαμε. Δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτούς.  Ξέρουμε πως σε όλο τον κόσμο, αν ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ζωντανός και δυναμικός, τότε εκείνη η κοινωνία προοδεύει.  Γνωρίζετε πως στην Ελλάδα υπάρχει σοβαρή οικονομική κρίση. Ευχή μας είναι η κρίση αυτή να λήξει το συντομότερο και η κοινωνία να ευημερήσει. Για μια ακόμη φορά τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση τους¨.
Εφ. Γκιουντέμ  26/10/2015

Tags: