Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

No Comments Share:

Καθορίστηκε ο νέος πρόξενος Κομοτηνής : Αλή Ριζά Ακιντζί

gumulcinenin-yeni-baskonsolosu-belli-oldu-ali-riza-akinci0f12a4c3d42b8b7ff77a

Με διάταγμα σχετικό με διπλωμάτες που υπέγραψε προχτές ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, διορίστηκε νέος πρόξενος στην Κομοτηνή.

Έτσι στη θέση του πρόξενου Ιλχάν Σενέρ που μετά από δύο χρόνια επιτυχούς θητείας επιστρέφει στην Άγκυρα, διορίστηκε ο Αλή Ριζά Ακιντζί.

Ένα σύντομο βιογραφικό του Αλή Ριζά Ακιντζί έχει ως εξής :

Εκπαίδευση

Πτυχίο από Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Μέσης Ανατολής και μεταπτυχιακό στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Γκαζί.

Επαγγελματικό βιογραφικό :

Βοηθός του ακόλουθου οικονομικών στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, Υποδιευθυντής στο τμήμα Μέσης Ασίας και Καυκάσου και υποδιευθυντής στο Τμήμα Πολιτιστικών Υποθέσεων (σημ. μεταφρ : εννοείται όλα είναι τμήματα του τουρκικού ΥΠΕΞ). Στο εξωτερικό υπηρέτησε στην πρεσβεία της Τεχεράνης και του Καίρου, ακολούθως ως διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος στην Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του υπουργείου Εξωτερικών και τέλος υπηρέτησε στο προξενείο στο Ναχιτσεβάν.

Ξέρει αγγλικά και περσικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Καλωσορίζουμε τον νέο μας πρόξενο που μετά από σύντομο διάστημα θα αναλάβει καθήκοντα στην Κομοτηνή και ευχόμαστε ο Αλλάχ να τον βοηθά στην Δυτική Θράκη που είναι το κέντρο του κουτσομπολιού.

Εφ. Τρακιανίν Σεσί 2/7/2014

 Σχ : Εμείς να ευχηθούμε από την μεριά μας ο μεν Σενέρ να πάει στην ευχή του Θεού, ο δε επόμενος είθε να είναι και ο τελευταίος που θα υπηρετήσει στην Κομοτηνή και να κλείσει αυτό το ¨μαγαζί¨.

H ακροτελεύτια φράση του κειμένου της εφημερίδας μήπως υπονοεί κάτι για τον απερχόμενο πρόξενο ; Διαφορετικά που ¨κολλάει¨ ; 

Previous Article

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *