Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κόμμα DEB: Δεχτήκαμε προτάσεις από κόμματα για κοινή κάθοδο στις πρόωρες εκλογές

No Comments Share:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η χώρα μας από τις 10 ιουνίου 2019 ημέρα Δευτέρα, βρίσκεται πλέον σε μία νέα προεκλογική περίοδο. Μετά από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου ο πρωθυπουργός δήλωσε πως θα πάει σε πρόωρες εκλογές και εν τέλει σήμερα 10 Iουνίου ημέρα Δευτέρα, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησε την διάλυση της βουλής και τη διενέργεια πρόωρων εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.
Ως κόμμα DEB επιθυμούμε να αναφέρουμε πως παρακολουθούμε στενά την διαδικασία των πρόωρων εκλογών που θα γίνουν στη χώρα. Το κόμμα DEB που μετείχε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο στις 26 Μαΐου, χάρη στην επιτυχία που είχε πήρε συνολικά στην χώρα 41.000 ψήφους, ήρθε πρώτο κόμμα σε Ροδόπη και Ξάνθη και τρίτο στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το κόμμα DEB που μετά από τις ευρωεκλογές του 2014 επανέλαβε αυτή την επιτυχία,  στοχεύσε στο να θέσει στην επικαιρότητα της Ελλάδας και της ΕΕ τα προβλήματα της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας δυτικής Θράκης και υπενθυμίζοντας τα θέματά μας που επί χρόνια περιμένουν λύση, εξέφρασε το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για ένα δημοκρατικό άνοιγμα.
Επιθυμούμε να αναφέρουμε πώς ως αποτέλεσμα της επιτυχίας που είχαμε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, δεχτήκαμε προτάσεις από κόμματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές. Η κατάσταση αυτή είναι ένα αποτέλεσμα της στήριξης που παρείχαν στο κόμμα μας η κοινότητά μας οι ψηφοφόροι μας και οι εγκάρδιοι φίλοι μας.
Ενόψει των πρόωρων που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου 2019, κατά τις επόμενες μέρες και στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας, θα καθορίσουμε την πολιτική που θα ακολουθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα και τις  προσδοκίες της ηγεσίας του DEB, των μελών μας και μεγάλων τμημάτων της κοινότητάς μας και πάντα στην κατεύθυνση των αιτημάτων και συμφερόντων της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Mε σεβασμό προς την κοινή γνώμη ανακοινώνουμε πως η στάση και η πολιτική που θα καθοριστεί από το DEB θα κοινοποιηθεί προς την κοινή γνώμη.

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5953
10/6/2019
Σχ: Φαντάζομαι δεν εκπλήσσεται κανείς.
Από ελληνόφωνους υπομείονες που το μόνο που τους νοιάζει να μπούνε στην βουλή, τίποτε άλλο…
Previous Article

H Tουρκία αντιμετωπίζει μήπως απειλή από την ¨δυτική Θράκη¨ ;…

Next Article

Ρωσία : ¨Σχεδιάζουμε μεταφορά των S-400 στην Τουρκία τον Ιούλιο¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *