Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

No Comments Share:

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τατάρων Κριμαίας βρέθηκε στην Κομοτηνή 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τατάρων Κριμαίας-Αδριανούπολης και ταυτόχρονα σύμβουλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τατάρων Κριμαίας Αλπέρ Γιαβουζεσέρ, έκανε επισκέψεις στην Κομοτηνή. O πρόεδρος Αλπέρ Γιαβουζεσέρ επισκέφτηκε πρώτα τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και μετά τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, τον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) Κοράι Χασάν, και τον πρόεδρο του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) Mουσταφά Αλή Τσαβούς.

Στις επισκέψεις του τον συνόδεψε ο πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν. Ο πρόεδρος Αλπέρ Γιαβουσεβέρ σχολίασε στην εφημερίδα Μπιρλίκ αυτές του τις επισκέψεις :

¨Σκοπός μου ήταν να σας δώ και να σας γνωρίσω από κοντά. Στην Αδριανούπολη επί μακρόν γνωρίζω τον Κοράι Χασάν. Η αφορμή ήταν ο ίδιος και έτσι είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά.

Εφ. Μπιρλίκ 6-3-2012

Σχόλιο : Από τότε που ο Giorgo κατήργησε για ένα ορισμένο τύπο διαβατηρίων της Τουρκίας τις βίζες, έχουμε πήξει στους Τούρκους αξιωματούχους στην ελληνική Θράκη. Πρόεδροι συλλόγων, δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι, υπουργοί, υφυπουργοί, και όλο το κακό συναπάντημα, μας κουβαλιέται στην Θράκη μας. Και φυσικά δεν είναι προς μομφήν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτοί κάνουν την δουλειά της ομογενοποίησης, ο άλλος ο ψηλός από την Minesota δεν ξέρω τι έκανε…

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *