Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΜΠΙΡΛΙΚ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΙΜΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

 

Ο Κώστα Σιμιτσής υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σιμιτσής, αναμένεται να είναι ο  υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Όσο κι αν δεν έγινε ακόμη επίσημη ανακοίνωση, φαίνεται πως η υποψηφιότητα του είναι σίγουρη. Μέχρι το μεσημέρι της 16/10 λέγεται πως στην πρώτη θέση βρισκόταν το όνομα του Εβρίτη Ντόλιου, αλλά μετά το μεσημέρι οι ειδήσεις από την Αθήνα δεν έδειχναν προς τον Ντόλιο, αλλά περιγράφεται πως υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα για τον Καβαλιώτη Κώστα Σιμιτσή. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Σημιτσής κυβέρνησε τον δήμο Καβάλας με ήρεμο, ισορροπημένο και προοδευτικό τρόπο και έδειξε μια στάση που έδινε μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Τουρκία.

Κατά την περίοδο του Σιμιτσή, με οργάνωση από την δήμο Καβάλας, διοργανώθηκε στις 29/7/2009 στο κάστρο της Καβάλας, μια συναυλία με συμμετοχή 55 Τούρκων και Ελλήνων μουσικών από το πανεπιστήμιο Μπιλκέντ και από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, συναυλία την οποία παρακολούθησαν 3.000 άτομα. Κατά την διάρκεια της συναυλίας στον χώρο εκεί, αναρτήθηκε η τουρκική σημαία κάτι για το οποίο του ασκήθηκε ανελέητη κριτική από τον τύπο,(μετά από πολλά χρόνια αναρτήθηκε τουρκική σημαία στο κάστρο της Καβάλας) υπέστη κατηγορίες, αλλά εκείνος δεν υποχώρησε σε εκείνους τους κύκλους και έκανε αυτό που έπρεπε ως οικοδεσπότης.

…………..

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14882-kostas-smtcs-pasokun-dou-makedonya-trakya-eyalet-bakan-adayi.html΄

16/10/2018

Σχ: Πάντως αν όπως φαίνεται η Μπιρλίκ (που πάντα είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το τουρκικό προξενείο) ευνοεί την υποψηφιότητα Σιμιτσή, ε ελπίζουμε το μήνυμα να το πήραν και οι MH τουρκόψυχοι ψηφοφόροι της περιφέρειας…

Σχετικά με τον ποιόν να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Previous Article

O MATEO ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !

Next Article

¨ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ¨ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *