Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκική δυσφορία για την διατήρηση Καλαντζή ως Γ.Γ. Θρησκευμάτων

0 σχόλια Share:

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, ο Καλαντζής συνεχίζει τα καθήκοντα του

Ο Γιώργος Καλαντζής που διορίστηκε το 2011, ως Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας το 2011 από την κυβέρνηση του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, συνεχίζει στα καθήκοντα του και στην νέα περίοδο.

Μετά από τις πρόωρες εκλογές της 7ης Ιουλίου, η κυβέρνηση του κόμματος της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισαν να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του ο Γιώργος Καλαντζής.

Ο Καλαντζής που από το 2011 άσκησε τα καθήκοντα του με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Πικραμένου, Σαμαρά και Τσίπρα, με εντολή του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεχίσει και σε αυτή την περίοδο να ασκεί τα καθήκοντα του Γ.Γ. στο υπουργείο Παιδείας.

Ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής, με τα βήματα που έκανε στην διάρκεια της θητείας του, σχετικά με τα θρησκευτικά και εκπαιδευτικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, προκάλεσε πολλές φορές την αντίδραση της μειονότητας.

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/5960

22/7/2019

Σχ: Και να μην τον ξέρεις τον άνθρωπο και μόνο που η συγκεκριμένη εφημερίδα ( που εκφράζει τις θέσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ)  εκφράζεται αρνητικά για την διατήρηση του, αυτό σε προδιαθέτει θετικά για αυτόν.

Εκτίμηση μας είναι πως έχει κάνει σημαντικό έργο. Αλάθητος δεν είναι κανείς, αλλά αν αφεθεί χωρίς άνωθεν πολιτικές παρεμβάσεις μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην απελευθέρωση της μουσουλμανικής μειονότητας από την κηδεμονία της Τουρκίας. Διότι ακόμη και σήμερα είναι καταθλιπτική η επιρροή της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη.

Previous Article

Ρωσία : ¨Με βοήθεια από την Τουρκία πραγματοποιούμε επιχειρήσεις στην Συρία¨…

Next Article

Κοινή περιπολία Κούρδων και Αμερικανών στα σύνορα με την Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *