Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΜΕΤ ΚΑΝΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

0 σχόλια Share:

Ισμέτ Καντί, ο νέος πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Η Συμβουλευτικής Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης στο τέλος της διαδικασίας εκλογής που διεξήχθη στις 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, πρόεδρος της εξελέγη ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί. Αντιπρόεδροι αναδείχθηκαν ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ και ο αντιπρόεδρος του DEB στην περιοχή του Έβρου Αλή Πεντζάλ. Επίσης ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ανέλαβε γραμματέας της συμβουλευτικής επιτροπής.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ συγχαίρουμε τον νέο πρόεδρο Ισμέτ Καντί και τους αντιπροέδρους, ευχόμαστε να έχουν επιτυχία στα ιερά καθήκοντα τους, και δηλώνουμε πως πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους.

Η Συμβουλευτική Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης ως εξουσιοδοτημένο όργανο της μειονότητας, πάντα είναι στο ανώτερο επίπεδο για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Είναι ανάγκη όλοι μας να στηρίξουμε τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της.

Το να φθείρεις είναι ο πιο σύντομος και εύκολος δρόμος. Εάν όμως τους στηρίξουμε και δουλέψουμε μαζί σε αρμονία, σίγουρα αυτό θα είναι επικερδές για την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης

Σχόλιο : Δεν είναι λίγο υποτιμητικό το κάλεσμα που κάνει ο δημοσιογράφος για τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας ; Δηλαδή επειδή συγκεντρώθηκαν κάποιοι αιρετοί σε έναν ανύπαρκτο και σίγουρα μη αιρετό φορέα, θα πρέπει και οι μουσουλμάνοι να υπακούσουν στις όποιες αποφάσεις ;

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

Next Article

ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *