Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΝΟΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ JUMBO

0 σχόλια Share:

Τα καταστήματα JUMBO απάντησαν στους θερμοκέφαλους με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο τους site στο διαδύκτιο.

 Jumbo

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έγκλημα καθοσιώσεως η εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματα JUMBO!

Ενοχλήθηκαν πάλι οι γνωστοί – άγνωστοι, ανώνυμοι, θερμοκέφαλοι του διαδικτύου επειδή τα καταστήματα JUMBO στην προσπάθειά τους για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών τους, διαθέτουν πινακίδες ενημέρωσης και σε άλλες γλώσσες εκτός της ελληνικής.

• Προφανώς , οι γνωστοί «πατριώτες του καναπέ», δεν αντέδρασαν γιατί τα καταστήματα JUMBO στη Ρόδο, διαθέτουν πινακίδες όχι μόνον στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά.

• Δεν τους ξένισε το γεγονός ότι τα καταστήματα JUMBO στην Κύπρο, ενημερώνουν τους πελάτες τους με πινακίδες στα Ελληνικά, τα Αγγλικά αλλά και στη Ρωσική γλώσσα γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες της αγοράς στη Μεγαλόνησο.

«Ενοχλήθηκαν», οι ανώνυμοι σχολιαστές του διαδικτύου, γιατί το κατάστημα JUMBO στην Κομοτηνή διαθέτει πινακίδες ΚΑΙ στην τουρκική γλώσσα.

ΑΓΝΟΟΥΝ προφανώς, ότι αποτελεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, κάθε εμπόρου που λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια, να εξυπηρετεί ΙΣΟΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ τους πελάτες που μπαίνουν στο κατάστημά του, ανεξαρτήτως Φύλλου, Χρώματος, Εθνικότητας, Θρησκείας και φυσικά γλώσσας που χρησιμοποιεί.

Τα εμπορικά καταστήματα δεν ασκούν -ευτυχώς – εξωτερική πολιτική.

Μοναδική υποχρέωσή τους είναι η καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, ιδιαίτερα εκείνων που επιλέγουν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Όπως ακριβώς τα τουρκικά καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη, είναι γεμάτα από σημάνσεις, προσφορές και πινακίδες στα Ελληνικά, έτσι και τα καταστήματα που λειτουργούν στην Ελλάδα οφείλουν σεβασμό στους τουρκόφωνους πελάτες τους οι οποίοι καθημερινά με τις αγορές τους στηρίζουν τον κρατικό προϋπολογισμό, τους μισθούς και τα Ασφαλιστικά Ταμεία των Ελλήνων πολιτών…

Ιστοσελίδα του ραφιοσταθμού Τσινάρ  23/9/2014 

Σχ : Αφού λοιπόν υποστηρίζουν πως   ¨αποτελεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, κάθε εμπόρου που λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια, να εξυπηρετεί ΙΣΟΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ τους πελάτες που μπαίνουν στο κατάστημά του, ανεξαρτήτως Φύλλου, Χρώματος, Εθνικότητας, Θρησκείας και φυσικά γλώσσας που χρησιμοποιεί¨ ας βάλουν και πινακίδες στα ΠΟΜΑΚΙΚΑ. Ή μήπως δεν έχουν ακούσει αυτό τον όρο ;

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ GAT ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *