Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

No Comments Share:

Οι Ιλχάν Αχμέτ και Τσετίν Μάντατζι παραιτήθηκαν από την Συμβουλευτική Επιτροπή

afeb3017892d3f743f6abee16b8db8d0_L

Ανακοίνωση

Κομοτηνή 16/9/2013

Την Παρασκευή 13/9/2013 μετά το μεσημέρι, ο αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης πρώην βουλευτής δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ και ο επίσης πρώην βουλευτής μας Τσετίν Μάντατζι, έστειλαν επιστολή προς την προεδρία της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, με την οποία δηλώνουν πως παραιτούνται από τα καθήκοντα των αντιπροέδρων.

Η επιστολή έχει ως εξής :

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Προς την προεδρία της Συμβουλευτικής, 13/9/2013

Είναι γνωστό στην κοινή γνώμη πως την τελευταία περίοδο λόγω κάποιων παρεξηγήσεων και διαφορών, υπήρξε αναταραχή και ανησυχία στην Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης είναι ένας εκλεκτός φορέας που ασκεί σημαντική λειτουργία στην διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της μειονότητας μας, αποτελεί το ανώτερο όργανο διαβούλευσης της μειονότητας μας και δεν πρέπει να ζημιώνεται από προσωπικές διαφωνίες.

Στο παρελθόν πολλές φορές με δηλώσεις και πράξεις μας, έχουμε τονίσει πως όπως για κάθε μέλος της μειονότητας, έτσι και για εμάς, οι πραγματικοί θρησκευτικοί ηγέτες της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης είναι οι εκλεγμένοι στα ιερά μας τζαμιά και με την ελεύθερη βούληση της μειονότητας μας, μουφτήδες. Αφού επιβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά αυτή την αλήθεια, ανακοινώνουμε με σεβασμό προς την μειονοτική κοινή γνώμη, πως για την ανάπτυξη της ενότητας και ομοψυχίας της μειονότητας και για να μην αποσπάται η προσοχή της μειονότητας με στείρες διαφωνίες, δηλώνουμε πως παραιτούμαστε από τα καθήκοντα των αντιπροέδρων της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, και ότι πλέον θα μετάσχουμε με την ιδιότητα του μέλους. 

Δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ                                                                                      Δρ. Τσετίν Μάντατζι

πρώην βουλευτής                                                                                                       πρώην βουλευτής

 

Εφ. Τρακιανίν Σεσί 16/9/2013

 Σχ : Η παραίτηση έρχεται μετά από κάτι χοντράδες που είχε πει σε βάρος τους ο Μέτε. Προσέξτε πως ΔΕΝ παραιτούνται και από μέλη της τουρκο-Συμβουλευτικής, αλλά μόνο από την θέση τους. Έχει την αξία του αυτό διότι δείχνει πως ΔΕΝ κόβουν τις γέφυρες.  

Previous Article

ΣΕΪΧΑΝ ΝΤΟΓΑΝ, 14 ΧΡΟΝΩΝ…

Next Article

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟΥΡΚΟΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *