Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ….

No Comments Share:

Παραιτήθηκε από το προσωπικό των ¨διορισμένων θρησκευτικών λειτουργών¨

imamistifa2

Ένα από τα άτομα που περιλαμβανόταν στο προσωπικό του ¨νόμου των 240 ιμάμηδων¨, η εφαρμογή του οποίου προωθείται παρά τις αντιρρήσεις των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, παραιτήθηκε.

Αναφέρεται πως ο Αμπιντίν Χατζημπεντέλ κάτοικος Εχίνου, το όνομα του οποίου περιλαμβανόταν μεταξύ των 71 ονομάτων των ¨διορισμένων θρησκευτικών λειτουργών¨, έδωσε την παραίτηση του.

Ο 53 ετών Αμπιντίν Χατζημπεντέλ που ζει μαζί με την οικογένεια του στον Εχίνο, και ήταν μεταξύ των 23 ¨διορισμένων θρησκευτικών λειτουργών¨ Ξάνθης, στις 7 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη υπέβαλε την παραίτηση του στην αρμόδια αρχή. Ο Χατζημπεντέλ στην παραίτηση του επικαλείται λόγους υγείας.

Η γραπτή παραίτηση του Αμπιντίν Χατζηεμπεντέλ από το προσωπικό των ¨διορισμένων θρησκευτικών λειτουργών¨ κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χωρικοί αντέδρασαν

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε πως στο χωριό του Εχίνου από όπου κατάγεται ο Αμπιντίν Χατζημπεντέλ, μετά από την ανακοίνωση πως περιλαμβάνεται στους 71 ¨διορισμένους θρησκευτικούς λειτουργούς¨ του νόμου των ¨240 ιμάμηδων¨, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από χωρικούς.

Εφ. Γκιουντέμ 14/8/2013

Σχ : Προφανώς ο άνθρωπος δεν άντεξε το κλίμα τρομοκράτησης που έστησαν οι τουρκοδίαιτοι και παραιτήθηκε. Βλέπεις έκανε το ¨έγκλημα¨ να θέλει να διοριστεί σαν ιεροδιδάσκαλος. Και στο τέλος όχι μόνο εξαναγκάστηκε σε παραίτηση αλλά ένοιωσε και την ανάγκη να δώσει στην δημοσιότητα ακόμη και την παραίτηση του. Φανταστείτε τι κλίμα βίωσε ο έρμος ο άνθρωπος… Και ποιος να τον στηρίξει ; Ο ¨αριστερός¨ βουλευτής Ζεϊμπέκ ; Χα !

Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να μαθαίναμε πως εκφράστηκαν αυτές οι  ¨έντονες αντιδράσεις¨  των χωρικών….

Previous Article

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

¨OTI KAI NA ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *