Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

No Comments Share:

Eνθουσιασμός ¨Χαρμόσυνης Γέννησης¨ βιώθηκε στην Κομοτηνή

kutlu 1

Όπως πάντα έτσι και φέτος έντονο ήταν το ενδιαφέρον για την εκδήλωση ¨Χαρμόσυνη Γέννηση¨ που οργάνωσε για έβδομη φορά φέτος η αιρετή μουφτεία Κομοτηνής. Βασικό θέμα της εκδήλωσης ήταν ¨Προφήτης Μωάμεθ, Θρησκεία και ειλικρίνεια¨.

kutlu 2

Στην εκδήλωση μετείχαν ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης καθηγητής Ραχμί Γιαράν, ο ενάρετος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο μουφτής Αδριανούπολης Εμρουλλάχ Ουζούμ, ο μουφτής Τεκίρνταγ Μαχμούτ Γκιουρλέν, ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γκεγίμ, ο βουλευτής του Κίρτζαλί Μπεϊχάν Μεχμέντ και ο πρόεδρος του Ανώτατου Ισλαμικού Συμβουλίου Βουλγαρίας Σαμπαναλί Αχμέντ, ο προεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Αχμέτ Αρίφ Εμίν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μελών και Αποφοίτων Λυκείων Ιμάμ Χατίπ (BİHLİMDER) Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ.

…………………

kutlu sener

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, έκανε μια ωραία ομιλια και τόνισε την σημασία των φροντιστηρίων Κορανίου στην Δυτική Θράκη.

Ο πρόξενος Σενέρ ανέφερε πως οι γονείς δεν πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά από το Κοράνιο, πρέπει να τα διδάξουν την αγάπη για αυτό, να τα αναθρέφουν με αγάπη για τον Προφήτη και στέλνοντας τα στα τζαμιά να τα εμβολιάζουν με την δύναμη της θρησκείας και της πίστης. Δήλωσε : ¨Από μικρή ηλικία περιγράψτε και διδάξτε στα παιδιά σας την αγάπη για τον Αλλάχ, την θρησκεία, το Κοράνι και τον Προφήτη¨ και πρόσθεσε ¨Στηρίξτε τα παιδιά σας που αποτελούν το μέλλον της Δυτικής Θράκης και ιδιαίτερα τα κορίτσια. Πρέπει να ζούμε ανάλογα με τον Προφήτη μας. Να παίρνουμε ως παράδειγμα για εμάς την ηθική του Προφήτη. Στην Δυτική Θράκη φρουροί και του Ισλάμ και του τουρκισμού είναι τα φροντιστήρια Κορανίου. Για αυτό πρέπει να στηρίζετε τα φροντιστήρια Κορανίου. Πρέπει στο σπίτι σας να διδάσκετε την αγάπη για τον Αλλάχ και τον Προφήτη. Εάν δεν θέλετε να σταματήσει να ακούγεται το εζάν στην Δυτική Θράκη, συνεχίστε οπωσδήποτε να στηρίζετε τα φροντιστήρια Κορανίου¨.

…………………….

Εφ. Μπιρλίκ 13/4/2014

 

Previous Article

ΦΤΗΝΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Next Article

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ DEB ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *