Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ IRMAK (ΠΟΤΑΜΙ) ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

No Comments Share:

Ιλχάν Αχμέτ : Ετησίως κλέβουν 20 εκ. ευρώ από τον μόχθο και τον ιδρώτα της μειονότητας

ilhan potami bas

Ο Ιλχάν Αχμέτ-υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ  σε συνέντευξη του προς την εφημερίδα Μπιρλίκ δήλωσε πως ¨ ¨Ετησίως κλέβουν 20 εκ. ευρώ από τον μόχθο από τον ιδρώτα της μειονότητας¨.

Σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε το ΠΟΤΑΜΙ σε ξενοδοχείο, παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Ροδόπης. Στην λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται ο δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ, ο βιομήχανος Σταμάτης Κουρούδης και ο υπάλληλος Άγγελος Τσολακίδης. Οι υπεύθυνοι του κινήματος ΠΟΤΑΜΙ θεωρούν πως οι υποψήφιοι τους στην Ροδόπη είναι ισχυροί και ότι σίγουρα θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούνε.

ilhan potami 1

Ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε πως στην λίστα βρίσκεται και ο ισχυρός και γνωστός βιομήχανος Σταμάτης Κουρούδης και είπε πως ¨Είναι ένας έμπορος βαμβακιού, πολύ γνωστός και αναμένεται να πάρει πολλές ψήφους. Αυτή τη στιγμή αυτό κόμμα Ποτάμι έχει κερδίσει μια έδρα στον νομό Ροδόπης, οι μειονοτικοί ομογενείς πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά¨.

ilhan potami 2

…………….

Ο Ιλχάν Αχμέτ είπε πως ¨Ετησίως κλέβουν 20 εκ. ευρώ από τον μόχθο και τον ιδρώτα της μειονότητας¨  και ότι ¨Το Ποτάμι θα αποτελέσει εταίρο σε συνασπισμό και ότι ήδη από τώρα έχει εκλέξει ένα βουλευτή στην Ροδόπη.

Εφ. Μπιρλίκ 19/1/2015

Σχ : Το γιατί μπήκε σε αυτήν κούρσα ο Ιλχάν Αχμέτ το αντιλαμβανόμαστε. Τώρα γιατί ¨τρέχουν¨ οι υπόλοιποι ενώ είναι σίγουρο πως αν βγει κάποιος αυτός θα είναι ο Ιλχάν, τι να πω ; Αγνοώ και παραμένω καχύποπτος…

Previous Article

ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ… ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ !

Next Article

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *