Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περί εθνοφυλακής και εφεδρείας στην τουρκόψυχη Μπιρλίκ

No Comments Share:

O νέος υφυπουργός Αμύνης Στεφανής ρυθμίζει εκ νέου το σχέδιο για την εθνοφυλακή

Ο νέος υφυπουργός Αμύνης απόστρατος αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, διαμορφώνει εκ νέου το σχέδιο που είχε αρχίσει για την εθνοφυλακή και την εφεδρεία όταν υπηρετούσε. Η σχετική με την νεά διαμόρφωση νομική ρύθμιση, θα ψηφιστεί το φθινόπωρο.

Στόχος της νέας διαμόρφωσης είναι οι εθνοφύλακες και οι έφεδροι να κάνουν ακόμη περισσότερες κοινές ασκήσεις στο εκπαιδευτικό πεδίο μαζί με τον ελληνικό στρατό και να εκπαιδεύονται μαζί. Μεταξύ των ευθυνών που έχουν αποδοθεί από την κυβέρνηση στον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι και η αξιοποίηση των εθνοφυλάκων και των εφέδρων στρατιωτών

Για πρώτη φορά συστήνονται τμήματα εθνοφυλακής στην Αθήνα. Αυτά όπως ακριβώς συμβαίνει σε νησιά και στην Δυτική Θράκη, θα αποτελούνται από τάγματα μηχανικού, συγκέντρωσης  πληροφοριών και υγειονομικού.

Το πιο σημαντικό είναι η δημιουργία τάγματος συγκέντρωσης πληροφοριών και ψηφιακών τεχνολογιών που θα είναι με βάση ισραηλινά στάνταρ και αυτό προβάλλεται ως μια από τις πιο μεγάλες αλλαγές. Το πρόγραμμα πιλοτικά θα αρχίσει στην Αθήνα κι αργότερα θα επεκταθεί σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά και στην Δυτική Θράκη.

Ιλχάν Ταχσίν

http://birlikgazetesi.org/stefanis-yeniden-yapilandiriyor/

24/8/2019

Previous Article

Παραιτήσεις στις Τ.Ε.Δ.

Next Article

Βίντεο από τις “επεμβασεις” της αστυνομίας κατά των Κούρδων διαδηλωτών

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *