Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ¨…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου  21/11/2017

Την είδηση για τον υποπρόξενο της Τουρκία που είχε διαφύγει στο εξωτερικό στην Θράκη,  είχαν το θάρρος να την δημοσίευσαν από μειονοτικές ιστοσελίδες μόνο το Αζινλίκτσα και η Τρακιανίν Σεσί. Οι άλλες γνωστές τουρκόφωνες  ιστοσελίδες  (Μιλλέτ, Μπιρλίκ, Ρόντοπ Ρουζγκαρί) δεν έγραψαν μέχρι τώρα τίποτε, προφανώς επειδή δεν θέλαν να θίξουν το τουρκικό προξενείο.

Ο εκδότης όμως της Μπιρλίκ τους ξεπέρασε όλους στο ¨γλείψιμο¨ του προξενείου. Για δείτε τι εγραψε στο λογαριασμό του στο FB:

¨Γιουχ σας βρε….

O φανατικός ελληνικός τύπος μαζί με κύκλους που θέλουν να σπιλώσουν την μητέρα-πατρίδα, ειδήσεις των οργανων του ελληνικού παρακράτους και κάποιοι μειονοτικοί με αναρτησεις τους στα σόσιαλ μίντια, ερευνούν το θέμα της αποχώρησης του υποπρόξενου μας από το προξενείο στην Δυτική Θράκη…

Τι σας νοιάζει εσάς; Το Κράτος Ξέρει !!!!

Εσείς να κοιτάτε την δουλειά σας!!!¨

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, κατά την άπoψη του, οτιδήποτε ενοχλεί το τουρκικό προξενείο δεν πρέπει να κοινοποιείται στο διαδίκτυο από μειονοτικούς ! Ωραία αντίληψη δημοκρατίας, πλουραλισμού και κυρίως δημοσιογραφίας !  Εκπληκτικό επίσης και το ¨ακλόνητο¨ επιχείρημα ¨Το κράτος ξέρει¨ !!! 

Να επισημάνουμε επίσης ότι από τα λάικ φαίνεται πως αυτήν του την αντίληψη, επικροτεί και ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής (ακούγεται και για υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ) κ. Ερτζάν Αμέτ. Κάτι που βέβαια δεν μας εκπλήσσει…

Τουρκική αντίληψη περί δημοσιογραφίας: Το κράτος ξέρει !!!

Previous Article

ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ

Next Article

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *