Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

2 Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΘΥΜΙΖΕΙ

Στην Ελλάδα την ώρα που ο κόσμος ασχολείται συνεχώς με το πώς θα τα βγάλει πέρα και με τι σκέψη του ¨τι θα κάνω αύριο¨, η κρατική πρακτική της δήθεν ¨Γενοκτονίας¨ συνεχίζεται κανονικά. Στην Ελλάδα μετά από την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨, πλέον υποστηρίζεται πως και οι Ρωμιοί που μετανάστευσαν από την Ανατολία στην Ελλάδα με την ανταλλαγή των πληθυσμών, δήθεν υπέστησαν και αυτοί γενοκτονία.

Με αυτή την αφορμή οργανώθηκαν τελετές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Παρατηρήθηκε όμως πως σε αυτές τις τελετές, μικρό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξε ο λαός. Στην Κομοτηνή στην τελετή μνήμης για την δήθεν γενοκτονία που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Καππαδοκών και Μικρασιατών στο μνημείο με το σπαθί, υπήρξε απογοήτευση.  Πέρα από τους στρατιώτες, λίγους αξιωματικούς και τον πρόεδρο Χαράλαμπο Φαρασόπουλο και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, φάνηκε πως η συμμετοχή υπήρξε μικρή.

Ο πρόεδρος Φαρασόπουλος μετά από την τελετή ρωτήθηκε από τον διευθυντή σύνταξης της  Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσίν ¨Αυτά δεν συνέβησαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής; Ο όρος γενοκτονία δεν είναι βαρύς; ¨.  Εκείνος απάντησε: ¨Πολύ βαρύς, Το μεγαλύτερο τμήμα της γενοκτονίας που υπέστησαν οι Έλληνες στην Μικρά Ασία συνέβη το 1922, αλλά ένα μεγάλο τμήμα της όπως ξέρετε και εσείς άρχισε από την πτώση της Κωνσταντινούπολης και συνεχίστηκε με προγραμματισμό από την τουρκική κυβέρνηση μέχρι εκείνη την μέρα¨.

Δείτε το βίντεο:

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13214-soezde-soykirim-hkayes-halkin-umurunda-del-devlet-hatirlatiyor.html

18/9/2017

Σχ: Είναι πραγματικά πικρές οι εικόνες από την εκδήλωση. Αλλά όταν στην παιδεία μας διαχρονικά κυριαρχούν οι ιδεολογίες τύπου Ρεπούση, Λιάκου και Φραγκουδάκη που απεχθάνονται την έννοια του εθνοσυναισθήματος, μετά τι περιμένετε; Τι ανθρωποι περιμένετε να βγούνε;  

Previous Article

Συνεχίζεται η συσσώρευση στρατού στα σύνορα

Next Article

ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Θα πρέπει, όμως, να ξέρει ο Ταχσίν πως και οι δικές τους (εντελώς ηλίθιες συγκεντρώσεις π.χ. 40 κουρμπάνια – με τους ψευτοσαράντα γυφτοπαλλικαράδες τους) τον λίγο κόσμο που έχουν τον οφείλουν είτε στα λεφτά που σκορπά το προξενείο για να τους μαζέψει , είτε στην τρομοκρατία που τους ασκούνε. Αν δεν υπήρχαν τα φράγκα και η τρομοκρατία ούτε ο ίδιος ο Ταχσίν θα πήγαινε….

  2. Αυτο το ΔΗΘΕΝ το χρησιμοποιείς συνέχεια αλλά στο επιβάλλουν…. ετσι δεν είναι? Θεώρησες οτι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προκάλεσαν με την ΣΗΜΑΙΑ μπροστά στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ εσύ δεν προκαλείς σε ολα σου τα άρθρα ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *