Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΥΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

No Comments Share:

Πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ : Περιμένουμε να σταματήσετε να είστε υπηρέτες του κόμματος σας και να γίνετε βουλευτές της μειονότητας.

Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας αναπάντεχης ανακοίνωσης-κοινού δελτίου τύπου των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Το τι τουρκικά ξέρει ο Ζεϊμπέκ Χουσείν το είδαμε από το ”GAZ forosundan”… Η ύπαρξη όμως της υπογραφής του φίλου μας του Αϊχάν Καραγιουσούφ κάτω από μία τόσο απλή ανακοίνωση, παρά την ύπαρξη του δασκάλου-συμβούλου του, μας λύπησε ξεκάθαρα. Τι να πούμε, προφανώς επικράτησε η λογική ¨κάθε οδός προς τον στόχο επιτρέπεται¨.

Ας έρθουμε στα σημεία,

Όλη η ανακοίνωση είναι πασιφανές πως είναι απάντηση στην ανακοίνωση της νομαρχιακής που είχε βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Ροδόπης ενάντια στους δύο βουλευτές.

Στην πολιτική φιλολογία είναι αδύνατον να βρεθεί τέτοιο περιστατικό. Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπη πέτυχε και αυτό και μπέρδεψε τις πυξίδες των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σαν μπερδεμένες πάπιες από την σαστιμάρα τους δεν αντιλαμβάνονται τι γράφουν… Οι δύο βουλευτές μας από την μέρα που εξελέγησαν αποτέλεσαν το πιο καλό παράδειγμα αυτό που λένε πως ¨έφαγε μούρα και έγινε αηδόνι¨…

Δεν ενδιαφέρθηκαν για κανένα θέμα της μειονότητας. Ανακοίνωση δεν μπόρεσαν να βγάλουν. Επερώτηση δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν. Διότι η κομματική οργάνωση δεν το επέτρεπε αυτό στους κυρίους.

Αυτοί δεν ήταν βουλευτές της μειονότητας μας, αλλά το αντίθετο, ήταν σαν δύο υπάλληλοι υπό τις διαταγές του ΣΥΡΙΖΑ. Για το θέμα του νηπιαγωγείου του Εχίνου που στο τελευταίο τρίμηνο κατέστη το πιο σημαντικό θέμα της μειονότητας μας, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

Παρατήρησαν τα γεγονότα από απέναντι σαν να ήταν τουρίστες. Διότι αυτό μόνο επέτρεπε το κόμμα τους. Σπαρταρούσαν από αίσθημα κατωτερότητας…Και ήρθε και από πάνω η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση που υπέβαλε ερώτημα στο κοινοβούλιο για το θέμα του νηπιαγωγείου του Εχίνου.

Η επερώτηση αυτή έκανε τους δύο βουλευτές να νοιώσουν σαν να βρίσκονται κάτω από βαριοπούλα…

Ε μα είναι δυνατόν;

Όταν την ώρα που οι δύο φερόμενοι αριστεροί βουλευτές της μειονότητας θα έπρεπε να κάνουν σημαία αυτό το θέμα, σηκώνεται μια άσχετη βουλευτίνα εεεε από τον Πειραιά, και υποβάλει επερώτηση στηρίζοντας το θέμα του δημοτικού του Εχίνου, ε μα δεν θα νοιώσεις πιεσμένος, τι θα κάνεις ;

Και ενώ οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι ειλικρινείς, δυστυχώς δεν στάθηκαν έτσι και έφτασαν να απαξιώσουν την επερώτηση που έκανε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μια ελληνίδα βουλευτής στηρίζοντας το εκπαιδευτικό θέμα που είναι ζωτικής σημασίας για την μειονότητα μας, λέγοντας πως έκανε πολιτική ¨πάνω στα παιδιά¨.

Και τέλος, λες και πρόκειται για μεγάλο εύρημα, ανακοινώνουν στην κοινή γνώμη της μειονότητας την επερώτηση που υπέβαλαν δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την κατάργηση των αρμοδιοτήτων των μουφτήδων που σχετίζονται με την σαρία…

Άραγε τι απάντηση θα πάρουμε αν ερωτήσουμε το εξής στους δύο αυτούς φίλους μας ;

Στο κομματικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τι αναγράφεται για τις σχετικές με τη σαρία αρμοδιότητες των μουφτήδων ;

Ο Αϊχάν Καραγιουσούφ φαίνεται να έχει ξεχάσει πως στα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε στον νομό Ροδόπης, ζητούσε το κλείσιμο των μεντρεσέδων, την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και την κατάργηση των θρησκευτικών γάμων… Ο κόσμος όμως δεν το ξέχασε και του έδειξε την αντίδραση του με τις ψήφους που του έδωσε και στις δύο εκλογές.

Οι εκλεγέντες με τις ελληνικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές αναφέροντας ως ¨κατεστραμμένους¨ στις ανακοινώσεις τους, εμάς που η μειονότητα μας έφερε στην πρώτη θέση των ψήφων, δείχνουν έτσι την ασέβεια τους προς την μειονότητα. Μα τι τύφλωση είναι αυτή να εκλαμβάνεις και να χαρακτηρίζεις ως καταστροφή τις 12.000 ψήφους που η μειονότητα έδωσε στο πρόσωπο μου ;

Προσδοκούμε από τους δύο βουλευτές που προχώρησαν τόσο σε ασέβεια και κομματισμό, που έφτασαν να ισχυριστούν πως η ΑΒΤTF και ο μειονοτικός τύπος ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ από την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, να σταματήσουν να είναι υπηρέτες του κόμματος και να γίνουν βουλευτές της μειονότητας.

Πρώην βουλευτής

Δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ

Δελτίο τύπου

Κομοτηνή 5/11/2012

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 5/11/2012

Previous Article

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Next Article

ΤΣΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *