Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ, ΟΙ ¨ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ¨ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ…

No Comments Share:

ilhan

Επιθυμώ να δηλώσω σε όλη την κοινή γνώμη πως  δεν μετείχα στο κοινοβούλιο στην ψηφοφορία του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης που περιλαμβάνει και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ως βουλευτής Ροδόπης, ενάντια στην απόφαση του κόμματος μου ΠΟΤΑΜΙ που ψήφισε υπέρ, εγώ λόγω της κοσμοθεωρίας μου και στα πλαίσια των θρησκευτικών μου πιστεύω, με ίδια πρωτοβουλία και χωρίς κάποια παρέμβαση προς το αντίθετο από τον πρόεδρο μας, έκρινα σωστό να μην μετάσχω στην ψηφοφορία στην βουλή.

Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, άτομα με διαφορετικές προτιμήσεις δεν γίνονται εύκολα αποδεκτά στις κοινωνίες, για αυτό σχεδόν σε όλες τις χώρες υπάρχουν προβλήματα με τα δικαιώματα των LBGT.  Όσο κι αν σέβομαι όμως τα ατομικά δικαιώματα στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιθυμώ να δηλώσω πως ως άνθρωπος δεσμευμένος με τις ισλαμικές αξίες και την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας και λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική βλάβη που θα προκύψει από την ρύθμιση, έκρινα σκόπιμο να μην μετάσχω στην ψηφοφορία αυτή που θα ανοίξει τον δρόμο και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Με σεβασμό

Βουλευτής Ροδόπης

Δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ

FB  22/12/2015

Previous Article

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ !

Next Article

¨Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *