Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

To τείχος στον Έβρο προκαλεί δυσφορία σε κάποιους…

No Comments Share:

Ιλχάν Ταχσίν

Μετά από το Τείχος του Βερολίνου, υψώνεται τώρα στον Έβρο, το “Μεταλλικό Τείχος” της Ευρώπης

Μετά από το Τείχος του Βερολίνου, που για πολλά χρόνια χώριζε τις δύο Γερμανίες, υψώνεται τώρα στον Έβρο, το “Μεταλλικό Τείχος” της Ευρώπης.

Συνεχίζονται αδιάκοπα κατά μήκος του ποταμού Έβρου οι εργασίες για την ανέγερση του μεταλλικού φράχτη ύψους 5 μέτρων.

Οι εργασίες για την ανέγερση του νέου φράχτη ιδιαίτερα στην περιοχή των Φερρών, έχουν προχωρήστε σημαντικά. Στο υψηλότερο σημείο του 5 μέτρων ύψους φράχτη θα τοποθετηθεί μεταλλικό φύλο ύψους ενός μέτρου και πλάτους μισό και πάνω σε αυτό θα τραβηχθεί αγκαθωτό συρματόπλεγμα νατοϊκού τύπου. Ο στόχος είναι έτσι να παρεμποδιστούν οι λαθραίες διελεύσεις.
Αλλά και με μια αλλη σκέψη με το βάθους δύο μέτρων και επιφανειακά ύψους 1 μέτρων τείχος, ο στόχος είναι να παρεμποδιστεί σε μια πιθανη επίθεση από την Τουρκία, το πέρασμα αρμάτων μάχης και στρατιωτικών οχημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα, με τα πακέτα στηριξης που έλαβε από την ΕΕ, για να ενδυναμώσει τις συνοριακές περιοχές, στοχεύει όχι μόνο να αποτρέψει την λαθρομετανάστευση, αλλά ταυτόχρονα να καταστήσει αδιαπέραστα για την Τουρκία τα σύνορα.

Berlin Duvarı’ndan Sonra Avrupa’nın “Metal Duvarı” Yükseliyor

1/2/2021

Σχ . Διακρίνουμε μία αρνητική χροιά στο κείμενο της εφημερίδας. Άραγε ο αρθρογράφος για το αντίστοιχο τείχος της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία έχει γράψει ποτέ κάτι ; Παρακάτω δύο φωτογραφίες από το τείχος που έστησε η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία

Αλλά όταν ακόμη και σήμερα αρκετοί ελληνόφωνοι πολίτες αμφισβητούν ακόμη την χρησιμότητα του, τι να περιμένεις από τους τουρκόψυχους ; 

 

Previous Article

¨Να κάνουν πρώτα οι ΗΠΑ βήματα για την κλιματική αλλαγή και μετά εμείς¨…

Next Article

Ερντογάν : ¨Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *