Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΙΠΝΟ ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ

0 σχόλια Share:

Δείπνο ιφτάρ από τους Συλλόγους Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας

Οι Σύλλογοι Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας των νομών Ροδόπης-Έβρου και Ξάνθης διοργάνωσεαν από κοινού και εφέτος το δεύτερο δείπνο ιφτάρ σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Οι Σύλλογοι Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας των νομών Ροδόπης-Έβρου και Ξάνθης διοργάνωσαν από κοινού και εφέτος το δεύτερο δείπνο ιφτάρ σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Στο δείπνο ιφτάρ που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2017 στην Ξάνθη συμμετείχαν και οι τρεις Μουφτήδες της Θράκης, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς οι ιεροδιδάσκαλοι από τους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος επίσης μια χορωδία μαθητριών από ένα φροντιστήριο εκμάθησης ιερού κορανίου και τραγούδησαν ψαλμωδίες.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/6373-deipno-iftar-apo-tous-syllogous-ierodidaskalon-islamikis-thriskeias.html

14/6/2017

Σχ: Οι εν λόγω ιεροδιδάσκαλοι είναι αυτοί που ΝΟΜΙΜΑ πληρώνονται από το ελληνικό κράτος για να ασκούν τα καθήκοντα τους. Είναι ένα βήμα που έγινε στην σωστή κατεύθυνση και με πολλές δυσκολίες, αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Π.χ. δεν μπορεί να κάνει εγκαίνια ενός τζαμιού η νόμιμη μουφτεία και να μην παρευρίσκονται κάποιοι εξ αυτών. Ή αν επιλέγουν έτσι, να έχουν και το ανάλογο ¨κόστος¨.

 

Previous Article

Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !

Next Article

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ¨ΕΦΑΓΕ¨ 25 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!