Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γενικός Διευθυντής στο TRT ο Ιμπραήμ Ερέν

0 σχόλια Share:

Γενικός Διευθυντής στο TRT ο καταγόμενος από την Δυτική Θράκη Ιμπραήμ Ερέν

Νέος διευθυντής στην Υπηρεσία Ράδιο-Τηλεόρασης Τουρκίας  έγινε ο καταγόμενος από την Δυτική Θράκη  Ιμπραήμ Ερέν

Μετά από την παραίτηση του Σενόλ Γκιοκά στην κενή θέση του Γενικού Διευθυντή του TRT τοποθετήθηκε ο Ιμπραήμ Ερέν.

Μέχρι την πλήρωση της θέσης του Γκιοκά, βάσει του κανονισμού του ΤRT χρέη εκτελούσε ο υποδιευθυντής Ερκάν Ντουρντού.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΕΡΕΝ ;


O Ιμπραήμ Ερέν ήταν υποδιευθυντής και υπεύθυνος για 11 κανάλια του TRT. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Βοσπόρου, ενώ έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρίες και οργανισμούς τεχνολογίας και ΜΜΕ.
Ο Ερέν έχει κάνει μεταπτυχιακό στην διοίκηση ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, ενώ εργάστηκε ως Γενικός Υποδιευθυντής στο κανάλι ATV. Ο Ερέν εργαζόταν από το 2013 ως Γενικός Υποδιευθυντής στο TRT.

O  Ιμπραήμ Ερέν ως Γενικός Υποδιευθυντής στο TRT ήταν αρμόδιος για 11 κανάλια μεταξύ των οποίων τα TRT1 και ΤRT World, είναι μέλος του Δ.Σ. της Türk Telekom Α.Ε.  και ασκεί καθήκοντα διευθυντή στην International Emmy. Ο Ιμπραήμ Ερέν είναι παντρεμένος με 3 παιδιά.

Ο Ιμπραήμ Ερέν είναι γιός του Χαλίτ Ερέν που γεννήθηκε στην Κομοτηνή, σπούδασε δημοτικό και μέση εκπαίδευση στην Κομοτηνή και είναι τώρα ο Γενικός Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού (IRCICA).

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/3056

16//5/2017

Σχ: Φήμες λένε πως στον διορισμό έπαιξε ρόλο και το ότι ο Ιμπραήμ Ερέν ήταν παλιά συμμαθητής με τον ¨πρίγκιπα¨ Μπιλάλ Ερντογάν στο σχολείο-ιμάμ χατίπ του Καρτάλ-Κωνσταντινούπολης. Σχετικά με τον διορισμό δηλώσεις έκανε και ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης  (CHP) Μπαρίς Γιαρκαντάς που μεταξύ άλλων δήλωσε πως ακόμη και ο διορισμός του Ερέν στην αντιπροεδρία του TRT, προϋπέθετε να είναι επί τουλάχιστον 12 χρόνια κρατικός υπάλληλος, Κριτήριο που δεν πληρούσε ο Ερέν, αλλά προφανώς πρυτάνευσαν τα κομματικά κριτήρια και ο διορισμός έγινε.  

Previous Article

Ανακοίνωσε την εναλλακτική του Ιντζιρλίκ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΣΤO ΣΕΡΒΑΪΒΟΡ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *