Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Να διοριστούν επίτροποι σε όλους τους δήμους του HDP¨…

0 σχόλια Share:

Ντεστιτζί : Σε όλους τους δήμους που βρίσκονται στα χέρια του HDP πρέπει να διοριστεί επίτροπος, αυτοί είναι πολιτικές προεκτάσεις του PKK

Ο Γενικός πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί δήλωσε : ¨¨Οχο μόνο σε 3-5 δήμους, αλλά σε όλους τους δήμους που βρίσκονται στα χέρια του HDP πρέπει δίχως καθόλου αναμονή να διοριστεί επίτροπος, διότι κάθ μέρα που περνά είναι χαμένη. Αυτοί είναι πολιτικές προεκτάσεις του PKK¨

…………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201909291040282297-destici-hdpnin-elindeki-butun-belediyelere-kayyum-atanmali-onlar-pkknin-siyasi-uzantisi/

29/9/2019

Σχ: Αυτός ο καημένος ο τζουτζές του Ταγίπ, προφανώς κάνει τον κακό για να φανεί μετά καλός το ¨αφεντικό του¨ που θα διορίσει π.χ. επιτρόπους μόνο στο 70% των δήμων που κέρδισε στις εκλογές το HDP. Να θυμίσουμε πως επανειλημμένα μας έχει κουβαληθεί στην Θράκη, προσκεκλημένος από την οικογένεια Σαδίκ για το ετήσιο μνημόσυνο.

Να είσαι καλά βρε Λεβέντ Αχμέτ, το καλύτερο παιδί μας φέρνεις εδώ…

Μήπως να διορίζαμε και εμείς επιτρόπους εκεί όπου οι δήμαρχοι αφαιρούν από το γραφείο τους την ελληνική σημαία;

Να θυμίσουμε ένα παλιότερο δημοσίευμα μας…

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;

 Κείμενο του ιστολόγιου  10/7/2018

Ο αρχιφασίστας πρόεδρος του ΒΒΡ και σύμμαχος του Ερντογάν  Μουσταφά Ντεστιτζί  έγραψε στο τουίτερ πως προσκλήθηκε από τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και από την Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ να παραστεί στο μνημόσυνο για τον Σαδικ στην Κομοτηνή στις 24 Ιουλίου.

Εμείς  απλά θυμίζουμε μερικές δηλώσεις του

1)      ¨Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους¨ (https://tourkikanea.gr/2018/03/bbp-5/)

2)      Ο Ντεστιτζί ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τις κακομαθημένες συμπεριφορές της  και είπε πως ¨Έρχεται μέρα που θα αισθανθούν στα πρόσωπα  με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι  της Τουρκίας….. Καλούμε την Ελλάδα να μένει μακριά από αυτό το περιβάλλον της έντασης.  Διαφορετικά είναι σαφή και ξεκάθαρη η απάντηση που θα δώσει η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ξέρει αυτό καλύτερα από άλλες χώρες¨. (https://tourkikanea.gr/2018/04/destici-3/)

3)  Ο Γενικός Πρόεδρος του πρόεδρος του BBP Μουσταφά Ντεστιτζί, μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή στο CNN Türk, δήλωσε πως Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούνε στην Τουρκία. (https://tourkikanea.gr/2017/10/bbp-4/)

Προφανώς η οικογένεια Σαδίκ δεν ενοχλείται από αυτές τις δηλώσεις του Ντεστιτζί.

Εμείς όμως σαν Ελλάδα ;

Δεν ενοχλούμαστε ;

Ρωτάμε λοιπόν.

Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε αυτόν να πατήσει το ξερό του στην πατρίδα μας;

 

Previous Article

Συνεδρίαση του MGK σήμερα στην Άγκυρα

Next Article

Τουρκία : Καταρρίψαμε ΜΕΑ στα σύνορα με την Συρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *