Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 14-4-2011

Η ΠΕΡΒΙΝ ΧΑΙΡΟΥΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ D.E.B.

Η Περβίν Χαϊρουλλάχ έγινε μέλος του κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης (D.E.B). Ποιος έχει σειρά ;

Η Γενική Διευθύντρια της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας Δυτικής Θράκης Περβίν Χαϊρουλλάχ έγινε μέλος στο κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης.

Η Περβίν Χαϊρουλλάχ που συμβάλλει σημαντικά στην Ευρώπη στον αγώνα για τα δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και στις λόμπι δραστηριότητες, αποτελεί ένα μεγάλο κέρδος για το κόμμα D.E.B. Τις τελευταίες εβδομάδες καθημερινά αυξάνονται οι συμμετοχές στο κόμμα D.E.B. Ποιος άραγε θα έχει σειρά τώρα λέτε ; Σχετικά με την ένταξη της Περβίν Χαϊρουλλάχ στο κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης, έγινε η εξής ανακοίνωση από το κόμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

13-4-2011

Η Γενική Διευθύντρια της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας Δυτικής Θράκης Περβίν Χαϊρουλλάχ έγινε μέλος στο κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης. Το κόμμα μας υποδέχεται με ικανοποίηση την Περβίν Χαϊρουλλάχ, και εύχεται να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα μέλη της κοινότητας.

Σχόλιο : Την συγκεκριμένη κυρία -ως μέλος του συλλόγου επιστημόνων-, την βλέπουμε συχνά σε διάφορα φόρα ως κατήγορο της Ελλάδας. Επίσης ο φορέας στον οποίο προΐσταται λειτουργεί μια σειρά από παιδικούς σταθμούς χωρίς άδεια και με προφανώς άδηλη (εξ ανατολών 😉 χρηματοδότηση. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της κυρίας.

Previous Article

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΦΙΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Next Article

NΤΕΡΣΙΜ 1938

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *