Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΑΤΙΜ ΣΤΑ ¨ΕΘΝΙΚΑ¨ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟ

0 σχόλια Share:

Συνεχίστηκε στο χωριό Λύκειο η παράδοση του Χάτιμ

Πραγματοποιήθηκε απόψε (6 Απριλίου 2012) στο χωριό Λύκειο η τελετή χάτιμ των μαθητών του μαθημάτων Κορανίου του Αχμέτ Μπαμπαεμίν που υπάγονται στην εκλεγμένη μουφτεια Κομοτηνής. Συνολικά 18 παιδιά ανέγνωσαν. Στην τελετή χάτιμ μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ στον δήμο Αριανών Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, ο πρόεδρος του συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Μουσταφά Καραχουσείν.

 Στην ομιλία που έκανε στην αρχή του προγράμματος ο Αχμέτ Μπαμπαεμίν ανέφερε πως τα μαθήματα Κορανίου είναι πιο οργανωμένα χάρη στην αιρετή μουφτεία Κομοτηνής και ευχαρίστησε για αυτό τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μετά με ποιήματα και ύμνους από την χορωδία των μαθημάτων Κορανίου.

Στην αρχή του δεύτερου τμήματος της εκδήλωσης ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ στην ομιλία που έκανε, συνεχάρη τον δάσκαλο των μαθημάτων Κορανίου στο Λύκειο Αχμέτ Μπαμπαεμίν, τους μαθητές και τους γονείς τους για τις ωραίες τους εργασίες και επισήμανε την σημασία της ανάγνωσης.

……………..

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 6-4-2012

Σχόλιο : Αλήθεια ο κύριος Αχμέτ Μπαμπαεμίν διδάσκει δωρέαν στα παιδιά ;….Ή μήπως δηλώνει τα χρήματα που παίρνει ;

Προσέξτε επίσης την φωτογραφία με τα ρούχα που επέλεξε για τα παιδιά ο ψευδομουφτής Κομοτηνής. Μήπως βλέπετε κάτι κοινό με την παρακάτω φωτογραφία ;

Previous Article

Ε/Τ ΤΕΧΝΗ

Next Article

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *