Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB

No Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου  20/11/2017

Ο κ. Χασάν Χασάν είναι εργαζόμενος στην εφημερίδα Γκιουντέμ που βγαίνει στην Θράκη και ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος στο κόμμα-όργανο της Άγκυρας DEB. Πριν από περίπου μια εβδομάδα έγινε το αλεβίτικο κουρμπάνι του Μουρσέλ Μπαλί κοντά στο Μικρό Δέρειο. Πρόκειται για μια ακόμη τελετή που οργανώθηκε από τους αλεβίτες της περιοχής ΧΩΡΙΣ να είναι καπελωμένοι πια από το προξενείο και τον ψευδομουφτή Σερίφ..

Πήγε εκεί λοιπόν εκεί και ο Χασάν Χασάν και κάλυψε δημοσιογραφικά την τελετή. Όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο, αν και  αντιπρόεδρος του DEB δεν του έδωσαν τον λόγο στην τελετή. Διότι  οι άνθρωποι εκεί ξέρουν πως το DEB είναι ενεργούμενο του σουνιτικού -τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Αυτό πια μόνο κάποιοι ελληνόφωνοι επαγγελματίες- ¨ανθρωποδικαιωματάδες¨ δείχνουν να μην το ξέρουν….

Το περίεργο είναι πως αν και κάλυψε το γεγονός,  στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Γκιουντέμ δεν δημοσιεύτηκε τίποτε απολύτως .

Άρα γιατί πήγε εκεί πέρα; Και τις φωτογραφίες που τράβηξε τι τις ήθελε; Εμείς φυσικά δεν πιστεύουμε κάποιους που μας είπαν πως πάει τις φωτογραφίες κατευθείαν στους ΜΙΤατζήδες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, αλλά καλά θα ήταν κι αυτος όταν καλύπτει δημοσιογραφικά ένα περιστατικό, να δημοσιεύει και τίποτε μετά, ώστε να μην δίνει δικαιώματα για τέτοια σχόλια.

Αλλιώς αυτό που κάνει δεν θα το λένε δημοσιογραφία…

Στην παρακάτω φωτογραφία ο κ. Χασάν Χασάν βρίσκεται στα δεξιά του προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Previous Article

F-35, S-400 KAI ΡΑΝΤΑΡ AN-TPY-2-ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ

Next Article

Αρχισύμβουλος του Ερντογάν: Να επανεξετάσουμε την θέση μας στο ΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *