Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΧΑΣΑΝ ΕΦΕΝΤΙ

No Comments Share:

Χασάν Εφέντι : ¨Για το κόμμα μας σημαντικός είναι ο άνθρωπος¨

Ο υποψήφιος με το ΚΚΕ βουλευτής Χασάν Εφέντι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τοποθέτηση του στην πρώτη σειρά της κομματικής λίστας

 Ο Εφέντι ανέφερε πως είναι επικεφαλής της λίστας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καθώς στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ήταν ο υποψήφιος που πήρε τις περισσότερες ψήφους και δήλωσε : ¨ Αυτή η εξέλιξη φυσικά με ικανοποίησε. Στις εκλογές πήρα τις περισσότερες ψήφους. Φυσιολογικά λοιπόν εγώ έπρεπε να είμαι επικεφαλής της λίστας. Και έτσι και έγινε. Για το κόμμα μας έθνος και θρησκεία δεν είναι σημαντικά. Η διαφορετική εθνικότητα και θρησκεία δεν έχει σημασία. Για εμάς τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, η διαφορετική εθνικότητα δεν έχει σημασία. Πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι και όλοι μας έχουμε προβλήματα. Σημαντικό είναι η επίλυση αυτών των θεμάτων. Εμείς όπως ξέρετε ως κόμμα δίνουμε προτεραιότητα στους εργαζόμενους και τους εργάτες. Και εγώ είμαι οικοδόμος-εργάτης. Αλλά τώρα είμαι άνεργος και δεν μπορώ να δουλέψω. Τα προβλήματα του κόσμου είναι μεγάλα και χρειάζεται να επιλυθούνε το συντομότερο¨.

 Ο υποψήφιος με το ΚΚΕ Χασάν Εφέντι στο ερώτημα ¨ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε σε αυτές τις εκλογές¨ απάντησε ως εξής : ¨Αυτό που είναι σημαντικό στις εκλογές αυτές, είναι να πάρουν τα δύο μεγάλα κόμματα τις λιγότερες δυνατές ψήφους. Διότι αυτά είναι που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Και το σχετικό με την μειονότητα μήνυμα, για πρώτη φορά γεννήθηκε για εμάς μια ευκαιρία. Μπορούν να εκλεγούν στην Ξάνθη δύο βουλευτές. Αυτή είναι η ευκαιρία που έχουμε. Η άποψη μου είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Τέτοια ευκαιρία δεν δίνεται συχνά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό¨.

Στην ερώτηση της εφημερίδας GÜNDEM ¨Ποια είναι τα θέματα στα οποία θα δώσετε προτεραιότητα ;¨ ο Εφέντι απάντησε ως εξής : ¨ Τα θέματα μας συσσωρεύονται. Δεν είναι ψέματα αν πούμε πως έχουμε ένα αυτοκίνητο γεμάτο προβλήματα. Σε κάθε τομέα είμαστε πολύ πίσω. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τους χριστιανούς πολίτες. Συνεχίζονται ακόμη οι διακρίσεις σε βάρος της μειονότητας. Ακόμη και να λέγεται πως δεν γίνονται, οι διακρίσεις συνεχίζονται και εξακολουθούμε να είμαστε πίσω σε όλα τα επίπεδα. Σε κάθε επίπεδο έχουμε προβλήματα. Σε επίπεδο υγείας, επαγγελματικής ζωής, παιδείας σε όλα τα άλλα επίπεδα οι υποδομές μας είναι μηδέν¨.

Εφ. Γκιουντέμ 31-5-2012 

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΡΙΜ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΓΑΡ—-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

H KATANTIA ΤΩΝ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ¨ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *