Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

2 Comments Share:

Η Ελλάδα επιδιώκει να φιμώσει την εφημερίδα Μιλλετ που είναι η φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης

Τα δικαστήρια της Ελλάδας με ποινές αποζημιώσεις ρεκόρ, επιδιώκουν να φιμώσουν την εφημερίδα Μιλλετ που είναι η φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης.
Κατά την δεύτερη υπόθεση εναντίον της εφημερίδας, ζητείται από την εφημερίδα να πληρώσει το ποσό των 63.579 ευρώ. Ανακοινώθηκε πως αν δεν πληρωθεί η ποινή μπορεί ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας να φυλακιστεί για ένα τρίμηνο.
Η Ελλάδα συνεχίζει την καταπιεστική της πολιτική κατά των Τούρκων της δυτικής Θράκης. Στο στόχαστρο τώρα βρίσκονται οι εφημερίδες Μίλλετ, Γκιουντεμ και Μπιρλίκ που αποτελούν την φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης.

Ενα ακόμη χτύπημα ήρθε να προστεθεί στα πολλά που δέχεται η τουρκική εφημερίδα Μίλλετ στη Θράκη μέσω αγωγών και μηνύσεων που έχουν ως στόχο να την φιμώσουν. Ως ποινές ζητούνται από την εφημερίδα αστρονομικά ποσά. Ανακοινώθηκε πως αν η εφημερίδα δεν πληρώσει την ποινή αυτή, ενδεχομένως ο αρχισυντάκτης να φυλακιστεί για τρεις μήνες.
Σύμφωνα με την είδηση από την Time Balkan, η Χαρά Νικοπούλου η οποία είχε υποβάλει αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ και κέρδισε στο Εφετείο αποζημίωση 30.000 ευρώ, μετά από έξι χρόνια επέδωσε ξανά την απόφαση και ζητεί να της πληρωθούν μαζί με τους τόκους το ποσό των 63.579,12 ευρώ.
Η εκδίκαση της αγωγής ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπέβαλε η Χαρά Νικοπούλου κατά της εφημερίδας δικαστηκε Παρασκευή 22 Mαρτιου 2013 . Μετά από την εκδίκαση, η απόφαση ανακοινώθηκε εντός του έτους και η εφημερίδα καταδικάστηκε σε αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ. Η υπόθεση στον Αρειο Πάγο έληξε υπέρ της Χαράς Νικοπούλου και επικυρώθηκε έτσι η απόφαση του εφετείου Θράκης.
Δια μέσου του δικηγόρου της Χαράς Νικοπούλου η απόφαση επιδόθηκε για μία ακόμη φορά στην εφημερίδα από την οποία ζητείται πλέον μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, να πληρώσει το ποσό των 63.579,12 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση, σε περίπτωση που δεν πληρωθεί αυτό το ποσό, τότε προβλέπεται ποινή φυλάκισης τριών μηνών για τον  αρχισυντάκτη της εφημερίδας  Τζενγκίζ Ομερ. Η Χαρά Νικοπούλου διαθέτει επίσης το δικαίωμα για να της πληρωθεί η ποινή αυτή,  να κάνει κατασχέσεις στα περιουσιακά στοιχεία και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εφημερίδας Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ.
………
https://m.timeturk.com/yunanistan-bati-trakya-daki-turklerin-sesi-olan-millet-gazetesi-ni-susturmak-istiyor/haber-1073996
18/4/2019

Σχ: Οι εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ, εξ όσων γνωρίζουμε είχαν την δυνατότητα ακόμη από τον πρώτο βαθμό εκδίκασης να ανασκευάσουν τα ψέματα που είχαν γράψει για την Χαρά Νικοπούλου, αλλά δεν θέλησαν. Ενώ η Μπιρλίκ το έκανε και γλύτωσε.

Προφανώς η Μπιρλίκ δεν έχει τις ¨πλάτες¨ που έχουν οι άλλες δύο εφημερίδες-¨φωνές του τουρκικού προξενείου¨. 

Προσέξτε πως το θέτει το θέμα η παραπάνω ιστοσελίδα… Καταπιέζει λέει η Ελλάδα… Και το λένε αυτό από την Τουρκία….  

Και εννοείται πως η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα., αλλά εμείς την επιλέξαμε. 

Μερικά μας δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση αυτή:

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΛ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΗΣ…

Next Article

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟΣ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Καμία εφημερίδα ή άλλο μέσο ενημέρωσης δεν μπορεί στο όνομα καμιάς μειονότητας ή πλειονότητας να γράφει ψεύδη, αναλήθειες και συκοφαντίες εις βάρος οποιουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο.
    Το αν οι συγκεκριμένες εφημερίδες είναι “η φωνή” και ποίων δεν το ξέρω προσωπικά.
    Το να στοχοποιούν όμως οι συγκεκριμένες φυλλάδες ανθρώπους της μειονότητας (και όχι μόνο) επειδή τόλμησαν να αρθρώσουν λόγο διαφορετικό από το δικό τους δείχνει περίτρανα ποιος θέλει να φιμώσει ποιον (είναι καταγεγραμμένα γεγονότα).
    Οπότε ας αφήσουν την “κλάψα” οι τύποι, γιατί δεν αντέχουμε άλλο.
    Οι εισαγγελείς να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το νόμο, γιατί μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι οι ίδιοι. Απλά και καθαρά.

  2. Η δημοκρατία “αλά Τούρκα” δεν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα! Τα λύνει διακριτικά φυλακίζοντας δημοσιογράφους ή κλείνοντας εφημερίδες ή εξαγοράζοντας συνειδήσεις! Κάτι ακόμα : Δεν πίστευα ποτέ πως η Τουρκία έχει μπλοκάρει Έλληνες μουσουλμάνους! Μέχρι που πριν λίγες μέρες συνέβη σε φίλο μου! Πέρασε κανονικά τα σύνορα και στη Ραιδεστό αστυνομικό όχημα τον μετέφερε πίσω στα σύνορα! Αιτιολογία: Ληγμένο διαβατήριο! Η αλήθεια: Έγκυρο διαβατήριο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *