Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ ΕΞΩ, ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΑ

No Comments Share:

 27-6-2011 Ιστοσελίδα της ΑΒΤΤF

Η Τουρκική κουζίνα της Δυτικής Θράκης παρουσιάστηκε στο Χάλβερ

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης του Χάλβερ που είναι μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) οργάνωσε στις 24 με 28 φιλανθρωπική αγορά. Στα πλαίσια των εορτασμών για την αρχή του καλοκαιριού ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης του Χάλβερ παρουσίασε υπέροχα φαγητά από την Δυτική Θράκη.

Υπό την ηγεσία του προέδρου του συλλόγου αυτού και τέως μέλους του Δ. Σ της ABTTF Μεχμέτ Χουσείν, οι Αχμέτ Χουσείν, Ιμπραήμ Μολλά, Χασάν Μολλά, Ταχσίν Μουσά, Μετίν Χουσείν, Σελαετίν Καλεντζί, Νουρετίν Χασαντσαβούς και άλλοι νέοι, για τέσσερεις μέρες παρουσίασαν στο κοινό παραδοσιακές γεύσεις όπως κεμπάπ στο μαγκάλι, χωριάτικη σαλάτα και αριάνι.

Επίσης ο σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης του Χάλβερ παρουσίασε την αξέχαστη γεύση του μπακλαβά, του τσαγιού ως τουρκική γεύση, ενώ πρόσφερε και το γνωστό φραπέ της Ελλάδας.

………………….

 Σχόλιο :Καλοί οι μπακλαβάδες αλλα εμείς που έιμαστε λίγο ¨ελέφαντες¨΄θυμόμαστε μια άλλη φωτογραφία από τον συγκεκριμένο σύλλογο. Για προσέξτε σημαίες και αφίσες στο εντευκτήριο. Έχουμε και λέμε: Σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, αφίσα του Κεμάλ, φωτογραφία του Σαδίκ και τουρκική σημαία.

Previous Article

O ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΧΑΡΤΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *