Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΞ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !)

0 σχόλια Share:
Spread the love

Επίσκεψη στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης από δικαστές και εισαγγελείς από Ανδριανούπολη

TEX

Στις 17 Μαΐου 2014 ημέρα Σάββατο, επιτροπή 25 ατόμων με επικεφαλής τον εισαγγελέα Ανδριανούπολης Φαχρί Μουτλού Τοσούν, επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Την επιτροπή υποδέχτηκαν ο δικηγόρος πρόεδρος της ΤΕΞ Ραμαδάν Νιζάμ, διοικούντες της ΤΕΞ και διοικούντες του τομέα γυναικών του συλλόγου, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Αχμέτ Φαϊκογλου, ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ και η πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών Αϊσέλ Σαγίρ.

Στην χαιρετιστήρια ομιλία που έκανε ο πρόεδρος δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ εξέφρασε την θλίψη του για το θλιβερό ατύχημα στην Σόμα και μετέφερε τα συλλυπητήρια του προς όλο το τουρκικό έθνος. Ακολούθως παρέθεσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες του συλλόγου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη αυτή. Έπειτα παίρνοντας τον λόγο ο εισαγγελέας Ανδριανούπολης Φαχρί Μουτλού Τοσούν, εξέφρασε την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη τους στην ΤΕΞ και ευχαρίστησε για την φιλοξενία με την οποία τους δέχτηκαν. Πρόσθεσε πως αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ο ίδιος αυτά τα χώματα που του περιέγραφαν από την παιδική του ηλικία και ανέφερε πως παρίστανται πάντα δίπλα στον νομικό αγώνα που διεξάγει η Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Τελευταίος πήρε τον λόγο ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Φαίκογλου, ο οποίος αναφερόμενος στο ατύχημα της Σόμας, ευχήθηκε συλλυπητήρια στο τουρκικό έθνος. Ακολούθως υπογράμμισε πως η μόνη βούληση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης είναι η εκ μέρους της Ελλάδας εφαρμογή των αποδοθέντων με την συνθήκη ειρήνης της Λωζάνης μειονοτικών δικαιωμάτων και ότι ο απαραίτητος για αυτό αγώνας δίνεται μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και του νόμου.

Ιστοσελίδα της ΤΕΞ 17/5/2014

Previous Article

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΛΑΜΑ…

Next Article

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ DEB ΣΕ ΙΨΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΣΑΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *