Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΓΛΕΙΨΕ¨ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ…

No Comments Share:

O πρώην βουλευτής και πρόεδρος της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής  Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) Αχμέτ Χατζηοσμάν σχολιάζοντας την  τοποθέτηση του Δυτικοθρακιώτη Χακάν Τσαβούσογλου την θέση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης είπε πως ¨Είναι μια πηγή μεγάλης χαράς και περηφάνιας¨.

Η δήλωση που έκανε στον λογαριασμό του στο FB ο Χατζηοσμάν, έχει ως εξής:

¨Ο συντοπίτης, νέος, δυναμικός, έντιμος εργατικός και ειλικρινής  αδερφός μας βουλευτής Προύσας Χακάν ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, τοποθετήθηκε ως αντιπρόεδρος στην 65η κυβέρνηση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Ο πολύτιμος αδερφός μας Κύριος Χακάν Τσαβούσογλου που αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πηγή χαράς και περηφάνιας, κατάγεται από τα Δειλινά Ροδόπης και είναι ο πρώτος Δυτικοθρακιώτης που τοποθετείται ως αντιπρόεδρος.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής αυτού του ιερού καθήκοντος έγινε την Πέμπτη 20/7/2017 και ημέρα Πέμπτη. Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής μετείχαν ο νομάρχης Προύσας και βουλευτές, μαζί με Δυτικοθρακιώτες φίλους και με εμάς.

Συγχαίρουμε τον συντοπίτη αδερφό μας αντιπρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Κύριο Χακάν Τσαβούσογλου για αυτό το ιερό καθήκον που ανέλαβε, ευχόμαστε ο Δημιουργός να είναι βοηθός του και να έχει επιτυχίες¨

http://cinarfm.gr/haber-oku.php?haberid=9097

29/7/2017

Previous Article

Στήριξη στα μειονοτικά σχολεία από το Δ’ Σώμα Στρατού

Next Article

MONO ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *