Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ (;) ΑΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

No Comments Share:

8/5/2017   Σήμερα τα αδέρφια μου, ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν και ο δικηγόρος Μουσταφά Καρά Χουσείν, ήρθαν στην ΠΕΚΕΜ, συνεχάρησαν και ευχήθηκαν επιτυχίας.

 

15/5   Ο αδερφός μου ο εισαγγελέας του Ντέβελι-Καισάρειας Σελίμ Σερίφ με επισκέφτηκε στην ΠΕΚΕΜ. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

 

23/5/2017

Επισκέφτηκα στο γραφείο του στην Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση τον αδερφό μου τον βουλευτή Χακάν Τσαβούσογλου και ήπια το ζεστό του τσάι.

 

 

23/5/2017

Επισκέφτηκα τον πολύτιμο αδερφό μου και φίλο μου πρώην υπουργό Εσωτερικών και μέλος της Κ.Ε.  του ΑΚΡ κύριο Εφκάν Ελά και διώξαμε την νοσταλγία.

 

 

23/5/2017

Με τον συμφοιτητή μου στην θεολογική σχολή του Μαρμαρά  μουφτή Αγκύρας Μεχμέτ Σονμέζογλου και το μουφτή Τσάνκαγιας Χαμντί Γκεβχέρ, ήμασταν καλεσμένοι στον σύλλογο καταγόμeνων από το Ερζιντζάν.

 

24/5/2017

Απομακρύναμε την νοσταλγία επισκεπτόμενοι τον αξιότιμο υπουργό και συμπολίτη μας Μουεζζίνογλου. Γνωριστήκαμε και με τον υφυπουργό Υγείας κ. Μπαχά.

 

 

24/5/2017

Διώξαμε την νοσταλγία με τους αδερφούς μου, τον βουλευτή Αδριανούπολης Ραφέτ Σοζέν και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεχμέτ Ερέν.

 

24/5/2017

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον ιδιαίτερα πολύτιμο αδερφό μου και αντιπρόεδρο του κόμματος ΑΚΡ και να διώξουμε την νοσταλγία.

Σχόλιο της ιστοσελίδας: Ο κ. Χατζηοσμάν χάρη στο ΠΑΣΟΚ παίρνει εδώ και χρόνια την βουλευτική σύνταξη. Τώρα αν του δίνουν τίποτε και στην ΠΕΚΕΜ όπου είναι πρόεδρος, ε φαντάζομαι θα το δηλώσει και στην φορολογική δήλωση…

Previous Article

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Next Article

Ο ΑΡΧΙΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *