Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

0 σχόλια Share:

Χατζηοσμάν : Δεν έχω πρόθεση να γίνω μουφτής

haciosman atilla

Ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού Tek Rumeli, έδωσε απάντηση σχετικά αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες περί μουφτείας.

Ο Χατζηοσμάν δήλωσε  : ¨ Όλα αυτά είναι εξελίξεις που είναι εκτός εμού, για αυτό και δεν έχω καμία σχέση με αυτό το θέμα, ούτε είχα κάποια συνάντηση.  Επίσης δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Όλα αυτά είναι περιστατικά που εξελίσσονται πέραν εμού¨.

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν αναφερόμενες σε ειδήσεις του τοπικού αλλά και εθνικού τύπου που τον φέρουν να διορίζεται μουφτής Κομοτηνής έθεσε τέλος στις εικασίες και στα ψεύδη λέγοντας : Όλα αυτά είναι περιστατικά που εξελίσσονται πέραν εμού. Εγώ χωρίς να το ξέρω τίποτε,  βγήκαν ειδήσεις του τύπου ¨Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν συναντήθηκε με υπουργούς και συμφώνησαν. Εγώ επανειλημμένα μετείχα σε εκλογές είτε νομαρχίας είτε σε βουλευτικές εκλογές και εξελέγην και ανέλαβα καθήκοντα.  Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτώ μια τέτοια πρόταση του τύπου ¨Έλα εσύ και κάτσε εδώ¨ η οποία είναι πέραν της ελεύθερης βούλησης του κόσμου μου. Εδώ και πολλά χρόνια ως κοινότητα επιθυμούμε και θέτουμε το θέμα της εκλογής μουφτή.  Μια τέτοια κοινότητα εκφράζει την ελεύθερη βούληση της στην κάλπη και εκεί εκλέγει τον μουφτή. Για αυτό λοιπόν εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτά, ούτε είχα κάποια συνάντηση. Ούτε καν έχω τέτοια πρόθεση. Όλα αυτά είναι περιστατικά που συμβαίνουν πέραν εμού¨.

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/11316-2016-03-05-08-12-06.html

5/3/2016

Previous Article

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ…

Next Article

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis nunc tristique mattis ut elementum leo consectetur ut id