Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΜΜΕ

No Comments Share:

Ιστοσελίδα της ABTTF 15-8-2011

Ο Χαμπίμπογλου επισκέφτηκε τον μειονοτικό τύπο

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίμπογλου, επισκέφτηκε φορείς τύπου και ραδιόφωνου που ιδρύθηκαν από την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου σε διαφορετικές ημερομηνίες επισκέφτηκε την εφημερίδα Μπιρλίκ, το περιοδικό Αζινλίκτσα, τις εφημερίδες Γκιουντέμ, Μιλλέτ, Τζουμχουριέτ και το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου επισκέφτηκε επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Radio City και Çınar FM και τόνισε την μεγάλη σημασία που έχουν τα γραπτά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ για τον δημοκρατικό αγώνα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

O πρόεδρος Χαμπίμπογλου εξέφρασε την άποψη πως ο τύπος παίζει ένα ρόλο κλειδί για την συνέχεια της κοινωνικής και πολιτιστικής ενότητας των ανθρώπων που ζούνε στην περιοχή, και για την ενημέρωση ευρύτερων μαζών σχετικά με τα γεγονότα της περιοχής. Κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις εργασίες της ABTTF και περιέγραψε τις δραστηριότητες λόμπι που κάνουν σε διεθνές επίπεδο

 

Previous Article

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΣΜΑΝΙΓΙΕ : 1 ΝΕΚΡΟΣ, 1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Next Article

¨ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΕΓΩ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *