Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

No Comments Share:

Ήταν 22/1/2018 ημέρα Δευτέρα. Μια μαύρη κι άραχνη Δευτέρα που δεν είχε καμία σχέση με τις  νουβέλες… Δεν ήταν κόκκινη, ήταν Μαύρη Δευτέρα. Μια φασιστική, θρησκόληπτη και βρώμικη Δευτέρα. Βλέποντας από το μπαλκόνι της εφ. Αφρίκα αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί κάτω, είδα στα μάτια τους το μίσος, την εκδικητικότητα και την αμορφωσιά…

…………..

Είδα εκατοντάδες «νέους Κύπριους»  που ζούνε μια συνηθισμένη ζωή να μεταβάλλονται σε τέρατα… Μεταξύ αυτών που ήρθαν εκείνη την μέρα να πετροβολήσουν την εφημερίδα ήταν και άνθρωποι που ήρθαν μετά από το 1974 στην Κύπρο, εγκαταστάθηκαν, απέκτησαν περιουσίες, κάποιοι μάλιστα με τα εδάφη των Ελληνοκυπρίων που πούλησαν, πήγα και αγόρασαν και περιουσίες και στην δική τους πατρίδα και μέχρι τις 22 Ιανουαρίου περνούσαν καλά με τους γείτονες τους…

Είδα έναν όχλο που δεν είχε ιδέα από τον στοίχο του Ναζίμ «Το να ζεις είναι σαν δέντρο, μόνο και ελεύθερο και σαν ένα δάσος αδερφικό».

Είδα ένα πλήθος ακριβώς σαν αυτό που λέει ο Ναζίμ γράφοντας πως  «αδερφέ μου είσαι σαν πρόβατο και σαν σκορπιός».

Κοιτώντας από το μπαλκόνι της εφημερίδας Αφρίκα προς τα κάτω είδα αυτούς που έβαλαν τον Ογούστ Σαμάστ να σκοτώσει τον Χραντ Ντινκ και μετά μάλιστα παίρνοντας στο χέρι μια τουρκική σημαία, κοινοποιούσαν στα σόσιαλ μίντια τις φωτογραφίες που βγήκαν οι αστυνομικοί μαζί του, προσπαθώντας να φανούν ως «ήρωες» εντός του κράτους.

Μετά από την επίθεση είδα τους «κυρίους » φασίστες να βγαίνουν στα κανάλια της KKTC και να λένε πως οι δράστες της επίθεσης ήταν «οργισμένα παιδιά» που είναι απόβλητα από τους Κύπριους….

Η μάζα του κόσμου που είδα στις 22 Ιανουαρίου μπροστά στα γραφεία της Αφρίκα, ήταν ο τομέας δρόμου της συμμορίτικης πια πολιτικής στην Κύπρο, ήταν ένας λόχος στρατού πολιτών μπορεί και χρησιμοποιείται ενάντια σε αυτούς που τολμάνε να κάνουν αντιπολίτευση στο φασιστικό τουρκικό κράτος.     

……………..

Φαιζέ Οζντεμιρτζιλέρ

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Eyl%C3%BCl%202018/28%20Eyl%c3%bcl%202018%20Cuma.pdf

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα

Σχ : Αυτόν τον λόχο των φανατισμένων τον έχουμε δει και στην Ελλάδα. Δεν έχουμε ξεχάσει ούτε τι έγινε από κάποια ανθρωποειδή στον Εχίνο σε βάρος ηθοποιών που γύριζαν σίριαλ, ούτε τι απόπειρα λιντσαρίσματος έγινε κατά του Πομάκου ήρωα Aχμέτ Ιμάμ.

Θυμηθείτε μερικές χρήσιμες πιστεουμε αναρτήσεις μας…

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ…

ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!

 

 

Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝTΟΥ ΤΟ ¨ΔΙΚΙΟ¨ ΤΟΥ…

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ….

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…

 

 

 

 

Previous Article

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ – ΤΟ ¨ΚΟΜΠΡΑ¨ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *