Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ιφτάρ τουρκόψυχων στο ¨προξενείο Νο 2¨της Κομοτηνής…

No Comments Share:

Χιλιάδες άτομα μετείχαν σε ιφτάρ που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε στις 17/5 δείπνο ιφτάρ που οργανώθηκε από κοινού από την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνή (GTGB) και από την Αιρετή Μουφτεία Κομοτηνής.

Στο ιφτάρ που πραγματοποιήθηκε στην αυλή της GTGB , μετείχαν περίπου δύο χιλιάδες άτομα.

Στο ιφτάρ που είχε την στήριξη του Συλλόγου Βιομηχάνων Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας (BATISIAD) , εκτός από τον πρόεδρο Αχμέτ Ερ και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και Εκλεγμένος Μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, οι Μουσταφά Μουσταφά και Ιλχάν Αχμέτ, η πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουλταζά, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ερντέμ Χουσείν, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη της Συμβουλευτικής και ομογενείς από γύρω χωριά.

Πριν από το ιφτάρ, ομάδα υπαγόμενη στον Σύλλογο Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης, ανέγνωσε ύμνους. Ακολούθως ταυτόχρονα με την ανάγνωση του βραδινού εζάν, άνοιξε το ιφτάρ. Μετά κατά τις ομιλίες των επισήμων , πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ  Αχμέτ. Ο Αχμέτ ευχαρίστησε όλους όσους μετείχαν στο πρόγραμμα, υπενθύμισε τον ενθουσιασμό για τις εκλογές που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην Δυτική Θράκη και τόνισε πως όλοι πρέπει να πάνε στις κάλπες.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αχμέτ Ερ-πρόεδρος του BATISIAD, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του εκεί. Μίλησε για τις δραστηριότητες του συλλόγου αυτού που ιδρύθηκε στην Προύσα και ευχήθηκε σε όλους τους μετέχοντες για το Ραμαζάνι.

Τέλος ομιλία έκανε και ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ. Ο μουφτής Σερίφ στην ομιλία του χαιρέτισε όλους τους μετέχοντες και ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ο Σερίφ ευχήθηκε στο σύνολο της Ισλαμικής Κοινότητας για το Ραμαζάνι και ευχαρίστησε όσους μετείχαν στο ιφτάρ.

https://www.burasibatitrakya.com/haberler/25147-g%C3%BCm%C3%BClcine%E2%80%99deki-iftara-binlerce-soyda%C5%9F-kat%C4%B1ld%C4%B1.html

18/5/2019

Σχ: Ο συγκεκριμένος χώρος μας είναι γνωστός. Και είναι αδύνατον όχι 2.000, αλλά ούτε 500 άτομα να χωρέσει. Τώρα για ποιο λόγο τα παραφουσκώνει τόσο ο αρθρογράφος, άγνωστο.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος ο BATISIAD που χρηματοδότησε την εκδήλωση, εννοείται πως βρίσκεται απόλυτα στην γραμμή των πολιτικών επιδιώξεων της Τουρκίας για την ελληνική Θράκη. Ακόμη και τα χρώματα στο λογότυπο του συλλόγου παραπέμπουν στην γνωστή σημαία….

Για δείτε

Previous Article

Βίντεο-τουρκικό τραγούδι σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ελληνίδας υποψήφιας δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ !

Next Article

Γκαρανης, οδοιπόρος για τα Σουσα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *