Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

No Comments Share:

 

Πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Καρτάλκαγιά ο αγώνας δρόμου της GTGB

Στις 13 Μαΐου στην περιοχή Καρτάλκαγιά του χωριού Σύμβολα, πραγματοποιήθηκε για 30η φορά ο παραδοσιακός αγώνας δρόμου της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB)

Πριν από την εκδήλωση, λόγω της 13/5-Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, η GTGB  χάρισε λουλούδια σε όλες τις μητέρες . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Μουράτ Ομέρογλου-πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για την εκδήλωση κόσμος από Κομοτηνή και από την περιοχή εκεί.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης της GTGB μετείχαν 159 δρομείς σε 12  κατηγορίες. Στους πρώτους των κατηγοριών δόθηκαν ποδήλατα και στους άλλους που αγωνίστηκαν δόθηκαν διάφορα δώρα από τις εταιρίες-χορηγούς.

Στην διάρκεια εκδηλώσεων που έγιναν εκεί από την Ομάδα Ποδηλάτου και Αθλητισμού Φύσης-Ροδόπης, ειδικοί εκπαιδευτές έδειξαν στην πράξη τεχνικές ανάβασης στο άλογο και τοξοβολίας.

Στον 30ο Παραδοσιακό Αγώνα Δρόμου οι δρομείς έδειξαν μια πετυχημένη απόδοση μέχρι το σημείο του τερματισμού. Στην κατηγορία ενηλίκων αντρών 19-35 πρώτος ήρθε ο Σερντάρ Χατζίογλου, ενώ στις ενήλικες γυναίκες 19-35 πρώτη ήρθε η Γκιζέμ Αγίρ Χασάν.

Μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων δρόμου, η ομάδα παραδοσιακών χορών της GTGB και η ομάδα σαζιών της GTGB  έκαναν μια υπέροχη επίδειξη. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε στους μετέχοντες πιλάφι με κρέας, χαλβάς και αριάνι.

…………………….

https://www.rodopruzgari.com/ haberler/24026-30-gtgb-k%C4% B1r-ko%C5%9Fusu-kartalkaya%E2% 80%99da-yap%C4%B1ld%C4%B1.html

14/5/2018

Previous Article

ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

Next Article

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *