Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ GTGB

No Comments Share:

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου 4/3/2018

Η GTGB είναι το παράνομο σωματείο Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, το οποίο παρά την υποτίθεται διακοπή των επίσημων εργασιών του με δικαστική απόφαση, αυτό συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ την λειτουργία του. Μάλιστα κάθε φορά που έρχεται και κάποιος Τούρκος επίσημος στην Θράκη, δεν αμελεί να περάσει από εκεί να εκφράσει την συμπαράσταση του. Τωρα γιατί το ανέχεται αυτό το ελληνικό κράτος, θα σας γελάσω…. Πιθανώς γιατί το αθηνέζικο κράτος δεν του νοιάζει και τόσο για την Θράκη. Η Μύκονος και το Κολωνάκι να είναι καλά. Αλήθεια αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Τουρκία, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το ανεχόταν; ….

Επίσκεψη τον νέο πρόξενο στην Κομοτηνή. Στην δεύτερη φωτογραφία ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ χαρίζει στον νέο πρόξενο ένα δώρο.

2/3/2018

Συνάντηση στην Άγκυρα με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Χακάν Τσαβουσογλου. Το εντυπωσιακό είναι ότι όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, τα μέλη της GTGB συνοδεύονται και από τον γνωστό μας Ναίμ Ελγαντούρ και την σύζυγο του Άννα Στάμου. Τόσο κολλητοί έγιναν πια και αυτοί με την τουρκική και επιθετική σε βάρος μας χώρα;

Previous Article

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΟΥΡΔΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛAΚΗΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ(;)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *