Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΑΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

0 σχόλια Share:

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο χωριό Γλαύκη της Ξάνθης

 

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, στις 5 Οκτωβρίου επισκέφτηκε το χωριό Γλαύκη στον ορεινό όγκο της Ξάνθης, όπου έκανε την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον κόσμο του χωριού. Τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ συνόδεψε και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ.

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ από την μέρα που ανέλαβε το καθήκον του προξένου της Τουρκικής Δημοκρατίας, μετά από τις εθιμοτυπικές επισκέψεις σε φορείς και συλλόγους, τώρα επισκέπτεται διάφορα χωριά της Δυτικής Θράκης όπου έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον λαό της περιοχής, και έτσι συνεχίζει να κερδίζει την αγάπη του κόσμου της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόξενος έκανε την προσευχή του μαζί με τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τον πρώην βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, τον δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, τον διευθυντή έκδοσης της εφημερίδας Μπιρλίκ και εκπρόσωπο του AVGADER στην Ελλάδα Ιλχάν Ταχσίν, και με πολυπληθές εκκλησίασμα. Μετά την προσευχή, ο κόσμος του χωριού παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του προξένου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και των άλλων καλεσμένων.

Μετά το γεύμα ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ και οι συν αυτώ πέρασαν στο χωριό Πάχνη όπου συζήτησαν με τον κόσμο του χωριού και ήπιαν από έναν τουρκικό καφέ.

 Εφ. Μπιρλίκ 5/10/2012

Σχ : Αν από την φωτογραφία αφαιρέσεις όλη την κουστωδία του πρόξενου (δημοσιογράφοι, υπάλληλοι προξενείου, ιμάμηδες και δάσκαλοι μαθημάτων Κορανίου και αιρετοί που εξαρτώνται εκλογικά) τότε νομίζω πως μένουν δε μένουν 15 άτομα που ¨τίμησαν¨τον πρόξενο…

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ TWITTER

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Aenean suscipit vulputate, commodo risus. ipsum pulvinar Aliquam ut porta.