Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επικοινωνιακά ανύπαρκτοι στην Θράκη…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 16/8/2020

Εδώ και μερικές μέρες οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με αφορμή ένα αστείο περιστατικό που συνέβη στη Γλαύκη δέχονται εναν ορυμαγδό από δηλώσεις, καταγγελίες και δημοσιεύματα από τη μεριά των Τούρκων και των τουρκοδίαιτων. Και από την άλλη μεριά σιωπή !
Να ενημερώσουμε λοιπόν την ηγεσία του στρατού μας πώς αυτά που έρχονται από τους Τούρκους δεν είναι σταγόνες, αλλά ροχάλες. Είναι δυνατόν να βγαίνει ο Ερντογάν και να λέει ότι “γάζωσαν τους τάφους των ομογενών μας” και το αρμόδιο υπουργείο να μην τον σιχτιρίζει ;;;
Δεν μπορεί επίσης τόσα χρόνια να έχει κάνει τέτοιο έργο ο Στρατός μας στη Θράκη, με αμέτρητα έργα κοινωνικού περιεχομένου και να μην δημοσιεύεται ένα δελτίο τύπου όπου θα υπενθυμίζονται κάποια από
αυτά.
Χιλιάδες μουσουλμάνοι εξετάσθηκαν από στρατιωτικούς γιατρούς. Πάμπολλοι δρόμοι διανοίχθηκαν και βελτιώθηκαν από μηχανήματα του Ε.Σ. Δημοτικά μειονοτικά σχολεία επισκευάστηκαν. Στην Οργάνη ο στρατός δώρισε υπολογιστές στο Δημοτικό σχολείο. Και άλλα πολλά.

Αυτά είναι όμως που εμείς θυμόμαστε πρόχειρα. Αυτά θα έπρεπε να είναι αρχειοθετημένα και έτοιμα προς χρήση. Διότι ως Ε.Σ.δεν αρκεί μόνο να κάνεις το καλό, αλλά πρέπει και να το προβάλεις. Αυτά είναι στοιχειώδη. Δεν μπορεί να καθόσαστε μόνο σαν σάκος του μποξ και να σας χτυπάνε. Ξυπνήστε επιτέλους !

Αυτά να κάνετε κι όχι να κοιτάτε να “αποδώσετε ευθύνες” ανταποκρινόμενοι στην προπαγάνδα των Τούρκων…

Previous Article

“Επενδύσεις” στην Μόρια…

Next Article

Ντε και καλά να μας πείσουν πως το KEMAL REIS δεν έχει πάει για επισκευές…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *