Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ

No Comments Share:

Γίνεται αυτό που λέει το έθνος…

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα σε αυτές τις εκλογές έγινε αυτό που πρέπει να γίνεται κάθε φορά, αυτό που λέει το έθνος. Η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης με ψύχραιμη συμπεριφορά και με βάση το μυαλό και την συνείδηση της έκανε την επιλογή της. Το έθνος μας σε αυτές τις εκλογές πραγματικά ψήφισε πολύ συνειδητοποιημένα και αποφασιστικά και έστειλε εκεί που έπρεπε το ισχυρό της μήνυμα. Πλέον όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Σε αυτές τις εκλογές δεν έγινε αυτό που έλεγε ο υπάλληλος πολυθρόνας και οι μηχανικοί γκαρνταρόμπας της κοινωνίας αλλά αυτό που είπε το έθνος. Προεκλογικά είχα γράψει πως αυτές οι εκλογές θα ήταν μια κούρσα ανάμεσα στην μειονότητα και στους μηχανικούς των πολιτικών υποθέσεων στην περιοχή μας.

Και τι έγινε ; Αυτό που είπε το έθνος…

……………………..

Είχα κάνει έκκληση στο έθνος μας να εστιάσουμε πάνω στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη και στον Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Ροδόπη. Να είναι καλά το έθνος μας, επικεντρώθηκε στην εφημερίδα Μιλλέτ που είναι ο καθρέφτης του, και εξέλεξε αυτούς τους δύο αξιόλογους ανθρώπους. Μάλιστα επιτάχυνε τόσο πολύ που κατόρθωσε να εκλέξει έναν ακόμη καλό άνθρωπο στην Ροδόπη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που δεν άκουσαν την Μιλλέτ κόλλησαν στο πλαφόν, και για να δικαιώσουν τους εαυτούς τους άρχισαν να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες. Μα για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν ένα μικρό κομμάτι του έθνους ;Θα έρθει μια μέρα που όλοι θα δούνε τις αλήθειες.

Ε, τι έγινε ; Εάν αυτές οι χιλιάδες ψήφοι που πήγαν σε ένα κόμμα που φαινόταν πως δεν θα μπορούσε να περάσει το πλαφόν, κατευθυνόταν σε ένα μικρό κόμμα, στην Ροδόπη θα μπορούσαν να εκλεγούν τρεις μειονοτικοί βουλευτές. Όπως δεν εξελέγη ο Πεταλωτής από το ΠΑΣΟΚ, έτσι δεν θα εκλεγόταν και ο Στυλιανίδης. Εάν από τις χιλιάδες ψήφους που πετάχτηκαν στα σκουπίδια, οι 6 χιλιάδες πήγαιναν στον Μεχμέτ Εμίν, τώρα θα είχαμε 4 εκπροσώπους. Και αν ο Μπουρχάν Μπαράν δεν έχανε παρά τρίχα την εκλογή του με το ΠΑΣΟΚ θα είχαμε 5 βουλευτές.

Εγώ προεκλογικά είχα γράψει πως το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη λόγω των Σγουρίδηδων και με την εξαφάνιση του Τσετίν Μάντατζη θα υποστεί μια ιστορική ήττα, και έτσι έγινε. Φυσικά δεν έγινε επειδή το έγραψα. Έγραψα έτσι διότι ήταν σίγουρο πως θα γίνει έτσι. Έγραψα έτσι επειδή είδα την αποφασιστική στάση του έθνους μας. Καθώς η εφημερίδα Μιλλέτ είναι το ίδιο το έθνος, εμείς απλά αντανακλούμε την εικόνα της μειονότητας.

…………………..

Είναι αληθές πως ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ δεν δούλεψε όπως έπρεπε, Παρέμεινε ιδιαίτερα αδρανής. Είναι προφανές πως αυτοί που τον εξώθησαν είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη και εφησύχασαν. Είναι κρίμα αλλά ακόμη και οι πιο κοντινοί του συνάδελφοι τον άφησαν μόνο του. ¨Όταν προεκλογικά βγαίνει ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Ιρφάν Ουζούν και δηλώνει πως ¨βλέπω ως φαβορί τον Τουρκές Χατζημεμίς¨ της ΔΗΣΥ, πως μπορεί να περιμένει κανείς πως θα εκλεγεί ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν ;Είναι κρίμα που δεν εξελέγη για 300 ψήφους !.

…………………………

Εφ. Μιλλέτ 11-5-2012

Τζεγκίζ Ομέρ

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ REDHACK

Next Article

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *