Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

No Comments Share:

Ταξίδι πολιτισμού από τα μέλη της GAT στην Τουρκία

gat bursaΤαξίδι πολιτισμού από τα μέλη της Κοινότητας Επιστημόνων Δυτικής Θράκης (GAT) στην Τουρκία. Ομάδα 50 μελών της GAT πραγματοποίησε στο διάστημα από 2 έως 6 Ιανουαρίου ένα τ αξίδι πολιτισμού σε Προύσα και Καππαδοκία.

Η επιτροπή επισκέφτηκε τα ιστορικά μέρη της Καππαδοκίας και είδαν από κοντά τους περίφημους βράχους. Στην επιστροφή πέρασαν από την Προύσα και επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Προύσας κύριο Ρετζέπ Αλτεπέ στο γραφείο του. Στην επίσκεψη ομάδα από τα μέλη της GAT χάρισε μια πλακέτα στον δήμαρχο ευχαριστώντας τον για την συμβολή του στην διενέργεια του ταξιδιού.

gar kapadokyaaΟ δήμαρχος Ρετζέπ Αλτεπέ χάρισε μια πλακέτα στην πρόεδρο της GAT Τζιντέμ Αλή και ευχήθηκε συνέχεια στις επιτυχίες σε όλα τα μέλη της GAT.

gat kapadokya 1

Το Δ.Σ, της GAT σε γραπτή του ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους όσους μόχθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού αναφέροντας :

¨Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τους και την στήριξη τους τον βουλευτή Προύσας κύριο Χακάν Τσαβούσογλου, τον δήμαρχο Προύσας Ρετζέπ Αλτεπέ, τον δήμαρχο του Νεβσεχίρ κύριο Χασάν Ουνβέρ, και τον βουλευτή του Νεβσεχίρ κύριο Μουράτ Γκιοκτούρκ.

Εφ. Μπιρλίκ 21/1/2013

Σχ : Η GAT είναι η νεολαία του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης που είναι από τους βασικούς ιμάντες της τουρκικής πολιτικής στην Θράκη. Οι άνθρωποι ¨δουλεύουν¨. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ;

 

Previous Article

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Next Article

EΔΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *