Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

ankara

 

5/5/2014

Επίσκεψη στον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής από τους Αχμέτ Σαλίχογλου και Ενβέρ Ναλμπάντ, πρόεδρο και αναπληρωτή πρόεδρο της Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης Άγκυρας.

Kurt

 

Αφίσα εκδήλωσης σχετικά με την ελληνική Θράκη που οργανώθηκε στις 27/12/2013 με ομιλητές τον προαναφερθέντα Αχμέτ Σαλίχογλου, τον τότε πρόεδρο της Τ.Ε.Ξ.  και παραλίγο υποψήφιο στις εκλογές για την περιφέρεια Αχμέτ Κουρτ, τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων Ρετζέπ Πατσαμάν.

Hatim Ket

 

 

11/5/2014

Χάτιμ στον Κένταυρο. Διακρίνονται μαζί με τον ψευδομουφτή Μέτε, ο πρόξενος Σενέρ και ΦΥΣΙΚΑ  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Naim

 

Φωτογραφία από την επίσκεψη του πρόξενου στο χωριό Κένταυρος όπου έγινε το χάτιμ. Έκτός από των μόνιμων συνοδών του, βλέπουμε πως παρόντες ήταν ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ελλάδας Ελγκαντούρ και η σύζυγος του και υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα των Οικολόγων -Πράσινων  Άννα Στάμου. Είναι η μόνη γυναίκα στην φωτογραφία.

serif

 

 

7/5/2014

Οι ψευτομουφτήδες Μέτε και Σερίφ σε εκδήλωση της θεολογικής σχολής του πανεπιστημίου Θράκης-Ανδριανούπολη με θέμα την ιδεολογία των  Οθωμανών στα Βαλκάνια….

üniversite-sempozyum-3

Και ΦΥΣΙΚΑ η εκδήλωση στο πανεπιστήμιο άρχισε με την ανάκρουση του τουρκικού εθνικού ύμνου.

Previous Article

ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Next Article

ΜΙA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *