Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σχόλια σε φωτογραφίες από την προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων βουλευτών-¨εκλεκτών¨ του τουρκικού προξενείου

0 σχόλια Share:

 

Από αριστερά: Πρόεδρος της GTGB Νετζατ Αχμέτ, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Μουσταφά Κατραντζι, Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομερογλου και ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.

 

Από αριστερά : Πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιντεμ Ασαφογλου, πρόεδρος του παράνομου σωματείου GTGB Νετζατ Αχμέτ, βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ ,Τού τωρκος πρόξενος  Κομοτηνής Μουράτ Ομερογλου και ο νέος δήμαρχος Ιάσμου Οντερ Μουμιν.

Και οι δύο αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην Κομοτηνή την Κυριακή 30/7 σε εκδήλωση αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο τουρκοψυχος σύλλογος GTGB.

Ιλχάν Αχμέτ και Τούρκος πρόξενος συνομιλούνε φιλικά. Στην .ίδια εκδήλωση.

 

Την ίδια μέρα πάλ στις 30/7 οι Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ) και Μουσταφά Κατραντζί (ΝΔ) μετέβησαν στο χωριό Λινό όπου είχε οργανώσει θρησκευτική τελετή ο ψευδομουφτής Κομοτηνής. Και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί του όπως φαίνεται.

Το παραπάνω στιγμιότυπο είναι από βίντεο ομιλίας του, που ανέβασε ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ. Κάτω δεξιά υπάρχει η φράση ¨Πρώτα η μειονότητα¨. Αντιλαμβανόμαστε πως η εκλογική του πελατεία προέρχεται από την μειονότητα, αλλά για σκεφτείτε αν κάποιος χριστιανός ετοίμαζε ανάλογο βίντεο και έβαζε εκεί στο ίδιο σημείο ¨Πρώτα η πλειονότητα¨, τι είχε να ακούσει περί ¨ρατσισμού¨…

Previous Article

Επίσκεψη του βουλευτή Ζεϊμπέκ σε αλυτρωτικό σύλλογο στην Πόλη

Next Article

Γερουσιαστής-απεσταλμένος του Τραμπ : ¨Αν ενεργοποιηθούν οι S-400, τότε έρχονται κυρώσεις¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

commodo eleifend sed ut mattis luctus libero leo. quis, ipsum mattis