Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

1 σχόλιο Share:

31/1/2018

Συνάντηση του Χαλίτ Χαμπίπογλου-προέδρου της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης-Ευρώπης με τον υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου.

 

Πρόεδρος στον τουρκόψυχο σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, επανεξελέγη ο συνήγορος του ψευδομουφτή Σερίφ και δημοτικός σύμβουλος στην ¨γαλάζια¨ παράταξη στον δήμο Κομοτηνής Αχμέτ Ερτζάν.

 

19/1/2018

Δυτικοθρακιώτες φοιτητές (με επικεφαλής τον ¨Γκρίζο Λύκο¨ Ρετζέπ Αλή) που σπουδάζουν στην Άγκυρα ήρθαν στην Κομοτηνή και σε συνεργασία με το τουρκικό προξενείο παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από τις σπουδές στην Άγκυρα σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην Ένωση Τουρκικής Νεολάιας Κομοτηνής(GTGB)  Στην πρώτη φωτογραφία είναι μαζί με τον πρόεδρο της GTGB Νετζάτ Αχμέτ και στην δεύτερη με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Σερίφ.

6/2/2018

Επίσκεψη του Δ.Σ. της ΠΕΚΕΜ στον νέο Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής.   Η ΠΕΚΕΜ είναι ένας τουρκόψυχος σύλλογος που ασχολείται με την παιδεία της μειονότητας και φαίνεται να διαχειρίζεται πολλά χρήματα. Που τα βρίσκει, έ κάπου πάει το μυαλό μας. Στην φωτογραφία αρχίζοντας από δεξιά βλέπουμε τους εξής: Αμπντουραχήμ Κουρού-ιμάμης και διώκτης παλιότερα της Χαράς Νικοπούλου στο Δέρειο, Αχμέτ Χατζηοσμάν-πρώην βουλευτής PASOK και αντινομάρχης-ο πιο πιστός στη Τουρκία άνθρωπος στη Θράκη, ο πρόξενος, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ Μουσταφά Κατραντζί, Χουσείν Μπαντάκ-επιχειρηματίας από Ξάνθη και εμπλεκόμενος στην αυτοδιοίκηση και Κοράι Χασαν-πρώην πρόεδρος της GTGB- αγνώστου σε εμάς επαγγέλματος.

 

31/1/2018

Ο Αμέτ Χατζηοσμάν μαζί με τoν δήμαρο Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του κρατικού TRT στην Κωνσταντινούπολη. Εδώ σε φωτογραφία μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του TRT Ιμπραήμ Ερέν που kαι αυτός έχει καταγωγή από την ελληνική Θράκη.

15/2/2018

Επίκεψη του Λεβέντ Σαδίκ στον αντιπρόεδρο της Τουρκίας και καταγόμενο από την ελληνική Θράκη Χακάν Τσαβούσογλου.

 

 

Previous Article

EΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ¨ΣΥΡΙAΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ¨

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ………. !!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *