Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το καρναβάλι της Ξάνθης είναι ένα σχέδιο εξελληνισμού¨!!!

1 Comment Share:

Το καρναβάλι της Ξάνθης είναι ένα σχέδιο εξελληνισμού

Φεϊζουλλάχ Χασάνκαχγια

Τα σχέδια για τον εξελληνισμό των Τούρκων της Δυτικής Θράκης επιταχύνθηκαν μετά το 1960 και κορυφώθηκαν κατά την περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών.

……………….

Όταν γίνεται λόγος για Δ. Θράκη ή για Ξάνθη και Κομοτηνή, σου έρχεται στο μυαλό το Ισλάμ και ο Τουρκισμός με τους μιναρέδες τους, το πυργό-ρολόι και τα τζαμιά, κάθε ένα εκ των οποίων αποτελεί ένα τουρκο-ισλαμικό μνημείο. Με σκοπό να σβηστεί αυτή η εικόνα, με αρχή στην Ξάνθη, αποφασίζεται το 1965 η διοργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων και εορτασμών, ώστε με συχνά δρομολόγια και προγραμματισμένα να γίνονται από κάθε μεριά της Ελλάδας ταξίδια προς εκεί. Αυτός ο μακρύς πρόλογος έγινε για να γίνει αντιληπτό ακόμη πιο καθαρά πόσο προγραμματισμένες είναι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Ξάνθης.  Εάν δεν δούμε ως μέρη ενός συνόλου όλα αυτά που συμβαίνουν στην Δυτική Θράκη, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την συνολική εικόνα.

Αυτοί που μας κατηγορούν ως υπερβολικά συνωμοσιολόγους, ας μας απαντήσουν με λογικό τρόπο σε αυτό το ερώτημα και ας αποδείξουν πως είμαι συνωμοσιολόγος. Για ποιο λόγο το καρναβάλι της Ξάνθης, δεν γίνεται σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Δράμα ή Σέρρες όπου ζούνε περισσότεροι χριστιανοί και γίνεται στην Ξάνθη; Μάλιστα η Αλεξανδρούπολη και η Καβάλα είναι πιο τουριστικές πόλεις και τέτοιου είδους διοργανώσεις μπορούν να γίνουν εκεί πιο εύκολα. Μάλιστα ο ρατσιστής, φασίστας και εχθρός του Ισλαμ και των Τούρκων Τ. Μουσόπουλος που για πολλά χρόνια ήταν το μυαλό αυτών των διοργανώσεων, έχει επανειλημμένα παραδεχθεί πως τα καρναβάλια της Ξάνθης, διοργανώνονται για τους λόγους και για τους σκοπούς που περιέγραψα παραπάνω.

Εδώ και πολλά χρόνια πασχίζουν να σβήσουν την οθωμανική εικόνα.

…………………

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12307

24/2/2019

Previous Article

ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ : ¨ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ F-35¨

Next Article

¨Θα πας στην Συρία και θα αποκτήσεις χρήματα σπίτι, περιουσία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αφού ο Μουσόπουλος έγινε ρατσιστής, χάλασε η κοινωνία! Τι ν’ απαντήσεις σ’ ένα βλάκα… Ότι η Ξάνθη έκανε λαογραφικές εκδηλώσεις δεκαετίες νωρίτερα; Ότι το 1965 έγιναν θεσμός; Ότι εδώ και δεκαετίες συμμετέχει κι η μειονότητα; Ότι έρχονται και τουρίστες από Τουρκία και συμμετέχουν στην παρέλαση; Πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει ένας τουρκοπράκτορας προκειμένου να δικαιολογήσει το μισθό του…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *