Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής σε φωτογραφία με γνωστό μισέλληνα ¨Θρακιώτη¨…

0 σχόλια Share:

Μετείχαν και οι Δυτικοθρακιώτες

Στην ¨Βαλκανική Συνάντηση¨ που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Βαλκανικού Πολιτισμού στο Κιουτσούκτσεκμετζέ μετείχαν και Δυτικοθρακιώτες

Στην ¨Βαλκανική Συνάντηση¨ που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Βαλκανικού Πολιτισμού, μετείχε και ο πρόεδρος της βουλής Μουσταφά Σεντόπ, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος είναι Βαλκάνιος.

Μιλώντας εκεί ο Σεντόπ, ανέφερε πως τους πολίτες που επιστρέφουν από τα Βαλκάνια στην Τουρκία ποτέ δεν τους αντιμετωπίζουν σαν πρόσφυγες ή σαν μετανάστες και πρόσθεσε: ¨Εδώ είναι το τελευταίο μας κάστρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε ως κόρη οφθαλμών την Τουρκία και να κινούμαστε με οξυδέρκεια απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν. O σκοπός τους είναι να ανοίξουν μια κερκόπορτα στο κάστρο. Να φθείρουν την πολιτική εξουσία, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή την κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα βήμα. Εάν μπορέσουν να πετύχουν σε αυτό, σιγά-σιγά θα σκεφτούν και άλλα βήματα να κάνουν¨.

Στην εκδήλωση μετείχαν οι βουλευτές του ΑΚΡ Τσιντέμ Κοντζαγκιούλ και Μουσταφά Γελ, ο βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαλκανικού Πολιτισμού Κενάν Τσελίκ, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Ελλάδας (YUNTURK) Φερούχ Οζκάν,  ο πρώην πρόεδρος του BTTDD Σεβκέτ Σεβκέτογλου, η επίτιμη πρόεδρος του DEB Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, ο ιδρυτικός πρόεδρος του Συλλόγου Βαλκανικού Πολιτισμού και άλλοι καλεσμένοι.

http://birlikgazetesi.org/bati-trakyalilar-da-katildi/
25/6/2019

Σχ: Ο Οζκάν ο πρόεδρος του YUNTURK ζητάει δημοψήφισμα για την αυτονομία της ελληνικής Θράκης.  Η πράσινη μπλούζα που φορά φυσικά και δεν είναι κάτι το τυχαίο…

Για θυμηθείτε ….

ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΦΕΡΡΟΥΧ ΟΖΚΑΝ

 

Κι επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν πως ήταν η συνάντηση εκεί και η φωτογραφία με έναν τόσο υψηλό αξιωματούχο ήταν τυχαία,  για δείτε και την παρακάτω που είναι πριν από μια εβδομάδα….

Εδώ βλέπουμε ένα καρέ από την επίσκεψη του Οζκάν στον Πρόεδρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων (YTB) Αμπντουλλάχ Ερέν…

Previous Article

Ένας πολύ ενδιαφέρων δημόσιος διάλογος …

Next Article

Αρνήθηκαν οι δήμιοι (!) και τον εκτέλεσε ο αρνησίχριστος….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *