Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ

No Comments Share:

Πάλι στο στόχαστρο το προξενείο Κομοτηνής

Τα τελευταία χρόνια δεν περνάει μέρα που να μην γραφτεί κάτι για το προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή. Μέχρι σήμερα εξ όσων θυμόμαστε εναντίον του προξενείου κατατέθηκαν επερωτήσεις, υπήρξαν αστήρικτες κατηγορίες, πραγματοποιήθηκαν έργω επιθέσεις, εκατοντάδες ίσως γραπτές επιθέσεις τη μέρα, σχηματίστηκαν πλατφόρμες και ιστοσελίδες για την απομάκρυνση του, συγκεντρώθηκαν υπογραφές , έγιναν εκθέσεις φωτογραφίας εναντίον του, διαδηλώσεις με πανό, και άλλα είδη επιθέσεων που δεν μπορούμε να θυμηθούμε. ¨ότι υπήρχε έγινε και δοκιμάστηκε και τελευταία βγήκε και δημοσιεύτηκε και ένα βιβλίο. 

Τίτλος του βιβλίου είναι ¨Διπλωματικές και πολιτικές συνιστώσες της Δραστηριότητας του γενικού προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή¨.

Το βιβλίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Γόρδιος. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Θεοφάνης Μαλκίδης. Ο Μαλκίδης είναι μέλος οικογένειας που μετανάστευσε στην Αλεξανδρούπολη, από την Αδριανούπολη της Ανατολικής Θράκης. Ο Μαλκίδης είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού στην σχολή Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Ταυτόχρονα είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών. Είναι ένας καθηγητής που έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με την αναγνώριση της ¨ Γενοκτονιών που έγιναν σε Έλληνες, Αρμενίους και Ασσύριους¨.

Στο τελευταίο του βιβλίο με τίτλο ¨Διπλωματικές και πολιτικές συνιστώσες της Δραστηριότητας του γενικού προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή¨ , προβάλει διάφορους ισχυρισμούς για προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή και γράφει πως το προξενείο ασκεί εθνικιστική πολιτική στην Δυτική Θράκη.

Το βιβλίο κάνει λόγο για ¨μουσουλμανικές μειονότητες¨ που ζούνε εδώ, που υπόκεινται στην καταπιεστική εθνικιστική πολιτική του προξενείου, το οποίο χάρη στον πολύ καλά οργανωμένο μηχανισμό του επεμβαίνει σε κάθε επίπεδο της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και θρησκευτικής ζωής. Στα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο αναφέρεται πως το βιβλίο μπορεί να αγοραστεί είτε τηλεφωνικά στο 210-825279, είτε μέσω της διεύθυνσης gordiosbooks@yahoo.gr

 Εφ, Μπιρλίκ  29/12/2012

Σχ  : Εννοείται πως συνιστάμε ανεπιφύλακτα το βιβλίο του φίλου και συναγωνιστή Φάνη Μαλκίδη.

Previous Article

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

Next Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ BDP ΣΤΟ FACEBOOK

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *