Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

No Comments Share:

Κρατική επιβολή

 

Η προσπάθεια επιβολής ενός έωλου και απαράδεκτης λογικής νόμου όπως του ¨νόμου των 240 ιμάμηδων¨ σε έναν κόσμο που δεν προσδοκά τίποτε πέραν των δικαιωμάτων που υπάρχουν στην Λοζάννη και η εφαρμογή του παρά το ότι ήταν ανεπιθύμητος μόνο και μόνο για να ανησυχήσει την μειονότητα, είναι κάτι που δεν σχετίζεται ούτε με την δημοκρατία, ούτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.  

Τα τελευταίες μέρες χωρίς να ερωτηθεί  ο κόσμος διορίστηκε ένας μουεζίνης στο χωριό Μεγάλο Δέρειο. Οι συζητήσεις που έγιναν από κάποιους πιστούς αναφορικά με την συμμετοχή αυτού του μουεζίνη στις προσευχές της Παρασκευής, μας ωθούνε όλους σε μια σκέψη.  

Άραγε μήπως το κράτος το κάνει αυτό παρά την θέληση του κόσμου, επιδιώκοντας έτσι να απομακρυνθούν οι άνθρωποι από τα τζαμιά και να περατώσει έτσι την ελευθερία πίστης και την αυτονομία τους ;

  Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Αθλητικού-Πολιτιστικού και Εκπαιδευτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζούρ, μητέρες οι οποίες στέλνουν τα παιδιά τους στα μαθήματα Κορανίου που γίνονται υπό την αιγίδα του συλλόγου, υπέστησαν εξύβριση από τον πρόεδρο της βακουφικής επιτροπής Διδυμοτείχου. Ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε πως οι μητέρες υπέστησαν επίθεση με βρισιές και ότι η κατάσταση παρατέθηκε και στις δυνάμεις ασφαλείας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Σουλειμάν Ματζούρ μετά από αυτή την επίθεση υπέβαλλε μήνυση και ζήτησε το θέμα να πάει στα δικαστήρια. Εμείς ως κόμμα DEB θα παρακολουθήσουμε από κοντά αυτή την διαδικασία.

Δυστυχώς τα βάσανα και οι κραυγές των μουσουλμάνων του Διδυμοτείχου δεν τελειώνουν εδώ. Θέλουν να ακουστεί σε όλο τον κόσμο το πρόβλημα που έχουν με το θέμα της μεταφοράς των νεκρών(όχημα) που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Τα σχετιζόμενα με τον σύλλογο άτομα είναι σχεδόν αδύνατο να επωφεληθούν κι αυτά από το όχημα κηδειών που έχει παραχωρηθεί στον διορισμένο μουφτή.  Τους ζητάνε ένα πολύ πέρα των δυνατοτήτων τους αστρονομικό ποσό χρημάτων. Είναι καταπίεση το να ζητείται αυτό το ποσό από ανθρώπους που ζούνε σε πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Το γεγονός πως οι ασκούντες αυτή την καταπίεση είναι θρησκευτικοί ηγέτες ανίδεoι από θεία δικαιοσύνη, είναι κάτι που οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις. Ως κόμμα DEB καλούμε τους αρμόδιους να δώσουν ένα τέλος στην καταπίεση σε βάρος αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για να συντηρήσουν τον πολιτισμό τους και να υπάρξει επειγόντως μια δίκαιη λύση σε αυτή την κατάσταση

ΚΟΜΜΑ DEB

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  21/3/2014  

Σχ : Καταλογίζουμε ως ιστοσελίδα πολλά σε αυτή την κυβέρνηση της Ν.Δ. Αλλά στο θέμα του νόμου των ιεροδιδασκάλων οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ¨όσο μπορεί το τρέχει¨ το θέμα. Αξιοσημείωτη επίσης η προσπάθεια του τουρκοκόμματος να αναδείξει τα ¨βάσανα¨ των μουσουλμάνων του Έβρου. Προφανώς έτσι ολοκληρώνεται το παζλ της  ¨καταπίεσης¨ των μουσουλμάνων στη Θράκη. 

Previous Article

10ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – BINTEO

Next Article

ΠΡΩΤΑ ¨ΚΑΝΟΝΙΖΕ¨ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *