Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ;

4 Comments Share:

 

Kείμενο του ιστολόγιου  24/8/2018

Η παραπάνω εικόνα δεν είναι ούτε από την Σαουδική Αραβία, ούτε από το Πακιστάν. Είναι από το πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης. Μικρά παιδιά   ¨εφορμούνε¨ με σπαθιά… Aν μάλιστα αυτά είναι που προβάλλονται δημόσια, αναλογιστείτε τι θα διδάσκονται εντός των αιθουσών στα μαθήματα Κορανίου…

Ιμάμης στην Γλαύκη είναι ο γνωστός μας ο Ερκάν Αζίζογλου, που φυσικά υπάγεται στην ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε .

Ας δούμε όμως τι έγραψε σχετικά ο ίδιος ο ιμάμης στο FB.

Ερκαν ΑζίζογλουH 2η Καλοκαιρινή μας εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, πρόσθεσε γιορτή στην γιορτή μας…Συγχαίρω τους μαθητές μας. Ο Δημιουργός μου να παραχωρήσει να ζούνε στηρίζοντας τις πνευματικές και εθνικές τους αξίες…    Συγχαίρω τις αδερφές μας Εμινέ Μπόζογλου, Ιπέκ Σαρί, Σογκούλ Ρόγκο και Μπουσρά Μπέλτσο που καταβάλλοντας προσπάθεια το καλοκαίρι, ετοίμασαν τους μαθητές μας…
Ο Αλλάχ να βοηθάει αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.  
Εκ μέρους του λαού της Γλαύκης ευχαριστώ τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Κύριο Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί, τον ενάρετο μουφτή Ξάνθης Κύριο Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή Κύριο Χουσείν Ζεϊμπέκ , τον δήμαρχο Μύκης Κύριο Τζεμίλ Καμπζά και όλους του μουσαφίρηδες που μετείχαν στην εκδήλωση.¨

Ενδιαφέρον προβλέπεται το μέλλον στην Θράκη…

Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να μην καταφέρονται τόσο κατά των διοργανωτών της εκδήλωσης, διότι έτσι ¨χάνουμε το δάσος¨. Αν δεν ήταν ο Ερκάν και ο Αχμέτ θα ήταν π.χ. ο Χασάν και ο Απτί , τα ονόματα δεν έχουν σημασία, η Τουρκία βρίσκει πάντα τουρκόψυχους να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της.

Οι διοργανωτές φέρονται έτσι και θα κάνουν και χειρότερα, διότι εμείς και κυρίως ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ τους το επιτρέπουν…

Ελληνική κυβέρνηση υπάρχει;  Να θυμίσουμε πως στην Αυστρία μετά από την εμφάνιση παρόμοιων εικόνων, το κράτος εκεί έκλεισε 7 τζαμιά και απέλασε 40 ιμάμηδες.Εδώ θα γίνει τίποτε;

Ή μήπως επειδή ήταν παρών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ, αυτό τα εξαγνίζει όλα ;

Δείτε πέρσι την ίδια εκδήλωση με τους ίδιους παράγοντες στην διοργάνωση

Πάμε 200 χρόνια πίσω!

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ-ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

 1. Δεν είναι ντυμένοι τζιχαντιστές, είναι ντυμένοι έτσι όπως ντύνονταν την εποχή του Προφήτη μας. Να μην μιλάτε αν ΔΕΝ ξέρετε. Είναι ένα σκετσάκι, ακριβώς όπως στα χριστιανικά σχολεία ντύνουν τα παιδιά τσολιαδάκια.

  Ισλάμ και τρομοκρατία https://alialyunani.wordpress.com/2015/11/15/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1/

  Εγώ όταν ήμουν μικρός, στο σχολείο μας έντυναν τσολιαδάκια και κάναμε σκετς. Το συγκεκριμένο σκετσάκι των παιδιών αφορούσε την κατάκτηση της Μέκκας από τους μουσουλμάνους, όταν μπήκαν στη Μέκκα και νίκησαν τους Μεκκανούς ειδωλολάτρες/παγανιστές. Δεν έχει σχέση με τζιχαντιστές και τρομοκρατία.

  Μέλη της φυλής “Μπενί Μπάκιρ” (σύμμαχος φυλή με τους Μεκκανούς παγανιστές) σκότωσαν κάποια μέλη της φυλής “Χουζάα” (που ήταν σύμμαχοι με τους μουσουλμάνους) και έτσι λύθηκε η ειρήνη που είχε συναφθεί με τους Μεκκανούς στη Χουνταϊμπίγια. Τότε ο Άμπου Σουφιάν που ήταν ο αρχηγός των ειδωλολατρών της Μέκκας, αποφάσισε να πάει στη Μεδίνα και να παρακαλέσει την κόρη του Ουμ Χαμπίμπα που ήταν παντρεμένη με τον Προφήτη, να μεσολαβήσει για να μη λυθεί η συμφωνία. Όταν ο Άμπου Σουφιάν πήγε στο σπίτι της κόρης του στη Μεδίνα, αυτή τον έδιωξε και όταν αυτός πήγε να κάτσει σε ένα σκαμνί, εκείνη του είπε: – «Δεν έχεις δικαίωμα να κάτσεις σε ένα σκαμνί που ανήκει στον Προφήτη και να το βρωμίσεις. Είσαι ένας κακούργος ειδωλολάτρης» και ο Άμπου Σουφιάν έφυγε.

  Τότε ο Προφήτης προσκάλεσε στη Μεδίνα πολεμιστές από όλες τις φυλές που είχαν ασπαστεί το Ισλάμ και στις 10 του μήνα Ραμαδάν τον 8ο χρόνο μετά την εγίρα, βάδισε ενάτια της Μέκκας με 12.000 στρατό και στρατοπέδευσαν στην περιοχή “Μάρουδ-Δαχράν” 16 χμ πριν τη Μέκκα. Τελικά στις 20 του ίδιου μήνα κατέλαβαν την πόλη και ο προφήτης είπε στους μουσουλμάνους στρατιώτες: “Μην ανοίξετε πόλεμο, μη χύσετε αίμα”.

  Λέγεται στο Ιερό Κοράνι:

  “Αυτοί (οι ειδωλολάτρες) είναι εκείνοι που αρνήθηκαν την αποκάλυψη και σας εμπόδισαν απ’ το Ιερό Τέμενος, καθώς και τις προσφορές (ζώων) που τις κατακρατούσαν χωρίς να φτάσουν στο θυσιαστήριο. Και αν δεν υπήρχαν εκεί άντρες που πίστευαν και πιστές γυναίκες (κρυφοί μουσουλμάνοι) και αν δεν υπήρχε φόβος ότι κάποιο έγκλημα θα προέκυπτε για σας κατά τη συμπλοκή, ο ΑΛΛΑΧ θα σας επέτρεπε να ανοίξετε τον δρόμο σας βίαια (αλλά δεν έγινε έτσι τελικά) ώστε να κάνει να μπει στο έλεος Του εκείνον που Θέλει. Αν ήταν όμως χωριστά (οι πιστοί απ’ τους παγανιστές) θα τιμωρούσαμε όσους ανάμεσα τους ήταν άπιστοι με μια οδυνηρή τιμωρία” (Κοράνι, 48:25)

  Τότε ο Προφήτης πήγε στην Κάαμπα με την καμήλα του και με ένα μεγάλο μπαστούνι που κρατούσε, γκρέμισε και τα 300 είδωλα που υπήρχαν έξω απ’ την Κάαμπα και αυτά που ήταν μέσα και τα έβαλε φωτιά λέγοντας εδάφια του Ιερού Κορανίου: “..η Αλήθεια έχει φτάσει και το ψέμα χάθηκε γιατί το ψέμα είναι προορισμένο να χαθεί” (Κοράνι 17:81) και “..έφτασε η Αλήθεια και το ψέμα τίποτα δεν δημιουργεί και τίποτα δεν επαναλαμβάνει” (Κοράνι 34:49).

  Μετά που ο Προφήτης είχε ανέβει στον λόφο Σάφα και που όλοι οι κάτοικοι της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εκεί, ο Προφήτης απευθύνθηκε προς το πλήθος και τους είπε: “Τί νομίζετε ότι θα κάνω τώρα μαζί σας;” και αυτοί είπανε “Ξέρουμε ότι είσαι ο γιος ενός δίκαιου αδερφού και είσαι καλός και δίκαιος άνθρωπος. Ξέρουμε ότι αν θέλεις μπορείς να διατάξεις να μας σκοτώσουν όλους” και ο προφήτης τότε τους είπε: “Πηγαίνετε, είστε όλοι ελεύθεροι” και δεν σκότωσε κανέναν (εκτός από 10 άτομα που διέταξε τη εκτέλεση τους) φερόμενος έτσι τόσο γενναιόψυχα και με ένα πραγματικό μεγαλείο σ’ αυτούς που τον κυνήγησαν, που τον έβριζαν, που συνομότησαν να τον σκοτώσουν και που τον ανάγκασαν να φύγει απ’ την πατρίδα του, που σκότωσαν άλλους μουσουλμάνους κ.α.

  Δεν υπήρχε λοιπόν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση του σκετς των παιδιών με την τρομοκρατία και με τζιχαντιστές.

 2. Αγαπητέ Άλη “Αλ-Γιουνάνι”,

  Τα επιχειρήματά σου είναι παιδαριώδη. Η Εκκλησία μας, το Σώμα του Χριστού, δεν έχει καμία σχέση με εθνοφυλετισμούς, και αν κάποιες Ενορίες έχουν, τοπικά, έχουν ήδη αποσχιστεί από το Σώμα Του.

  Αυτά που γράφεις για τσολιαδάκια, κλ.π., δεν αναφέρονται στην Λειτουργική Παράδοση της Ορθόδοξης Πίστης. Αναφέρεσαι σε σχολικές εορτές, φαντάζομαι, όμως ξεχνάς κάτι: δεν γίνεται αναπαράσταση αποκεφαλισμών “απίστων”. Tα παιδιά μας ντύνονται ως κλεφταρματολοί του ’21. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Άλλωστε, το ’21 σφαχτήκαμε και μακελευτήκαμε, δεν σφάξαμε…αν γνωρίζεις από τις πηγές τί ακριβώς συνέβει, και με πόσο αίμα ιδρύθηκε το νεοελληνικό εθνοκράτος.

  Διαθέτεις μια αλεστική μηχανή, και τα κάνεις όλα αχταρμά στο μυαλό σου, για να προπαγανδίσεις τα πιστεύω σου.

  Ο Χριστιανισμός δεν έχει ανάγκη από προπαγάνδες. Γεμίζεις όλο το ίντερνετ με τα κείμενα-σεντόνια σου. Νομίζεις ότι έτσι θα παρασύρεις κόσμο να ενστερνιστεί τις ιδεοληψίες σου: το Εκκλησίασμα του Χριστού δεν έχει καμία ανάγκη από τέτοιου είδους προπαγάνδες: ούτε απειλείται από αυτές. Διότι είναι θεμελιωμένο στην Θεία Κοινωνία, στο Σώμα και το Αίμα Του.

  1. “το ’21 σφαχτήκαμε και μακελευτήκαμε, δεν σφάξαμε…”

   γελάω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *