Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΙΜΑΜΗ

0 σχόλια Share:

¨Έλεγχος στο σπίτι του ιμάμη της Γλαύκης¨

Έλεγχος από την πολεοδομία Ξάνθης έγινε στο σπίτι όπου κατοικεί ο ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζιζογλου και ο πατέρας του, με την δικαιολογία πως ο ένας από τους ορόφους του σπιτιού είναι αυθαίρετος.

Τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας συνόδευαν και δύο αστυνομικοί. Η εισαγγελία άρχισε έρευνα μετά από δημοσίευμα εφημερίδας τους περασμένους μήνες, πως ο  τέταρτος όροφος στο σπίτι που μένει ο Ερκάν Αζίζογλου είναι αυθαίρετος.  Την Τετάρτη 29 Μαρτίου υπάλληλοι της Πολεοδομίας Ξάνθης, μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι όπου μένει ο θρησκευτικός λειτουργός Ερκάν Αζίζογλου, έκαναν  καταμέτρηση και ερεύνησαν.

Ο Ερκάν Αζίζογλου σχετικά με το θέμα είπε τα εξής:  Μετά από κάποιο διάστημα από την κηδεία του στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού, μια τοπική εφημερίδα στην Ξάνθη έβγαλε είδηση σχετικά με το σπίτι που μένω και ανήκει στην πατέρα μου. Στην είδηση αυτή αναφερόταν πως ο τέταρτος όροφος του σπιτιού μας είναι απόλυτα αυθαίρετος.  Μα το σπίτι μας δεν έχει 4ο όροφο. Το σπίτι του ο πατέρας μου το απέκτησε από τον πατέρα του. Δηλαδή σπίτι του παππού μου. Όταν ζούσε ο παππούς μου ήταν σπίτι με ένα όροφο. Αργότερα ο πατέρας μου πάνω στον όροφο εκείνο έχτισε άλλους δύο. Το ισόγειο αυτή τη στιγμή το χρησιμοποιούμε ως αποθήκη. Στον πρώτο όροφο μένει ο πατέρας μου και στον δεύτερο εγώ. Δηλαδή το σπίτι μας δεν είναι 4όροφο. Δεν υπάρχει δηλαδή 4ος όροφος ώστε να είναι αυθαίρετος. Η εισαγγελία μετά από την είδηση αυτής της εφημερίδας η εισαγγελία άρχισε έρευνα. Σήμερα στο σπίτι του πατέρα μου, όπου κατοικώ εγώ και η οικογένεια μου, αστυνομικοί μαζί με υπαλλήλους έκαναν καταμέτρηση. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες βιώνουμε περίεργα πράματα, πηγαίνουμε από κατάθεση σε κατάθεση. Τι να πω, το ζήσαμε και αυτό. Με το καλό¨.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/2864

1/4/2017

Previous Article

Απαγόρευση εισόδου από την Βουλγαρία σε βουλευτή του ΑΚΡ

Next Article

ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

vulputate, Lorem ipsum Praesent et, efficitur. diam nec consectetur non dictum