Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Εξ ονόματος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας, προς τον ΠτΔ Ερντογάν¨…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου  28/8/2020

Στις 15/8/2020 ο ¨ιμάμης¨ της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου έκανε δήλωση στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, για το περιστατικό στην Γλαύκη. Ουσιαστικά διάβασε ένα γραπτό κείμενο, προφανώς από άγχος μη τυχόν του ξεφύγει τίποτε που δεν πρέπει…

Το σχετικό δημοσίευμα είχε τίτλο μια φράση του Αζίζογλου που είπε πως   ¨Είναι απαράδεκτο να βρίσκονται ένοπλοι εκεί οι στρατιώτες¨.

Στο τέλος των δηλώσεων του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του προς τον Ερντογάν…

¨Σχετικά με το θέμα δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εγώ τον ευχαριστώ. Εξ ονόματος του κόσμου μας, εξ ονόματος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας για τις δηλώσεις αγάπης του. Αισθανθήκαμε τιμή και περηφάνια.  Ανέφερε πως ¨Εμείς  στηρίζουμε και τους ζωντανούς και τους νεκρούς ομογενείς μας¨. Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά¨.

Αμάν βρε Ερκάν ¨έγλειψες και τα πλακάκια¨…

Αναμενόμενο φυσικά, όταν εξαρτάσαι απόλυτα από τις αποφάσεις της Τουρκίας, έτσι είναι. Διότι αν π.χ. για οποιοδήποτε λόγο μια μέρα καταστεί ΜΗ αρεστός στην Τουρκία, αμέσως θα τον απομακρύνει από την θέση του ο Μέτε…

Εννοείται πως και αυτός στην βραδιά του υποτιθέμενου πραξικοπήματος  της 15/7/2016,  δεν είχε κάνει καμία δήλωση υποστήριξης προς τον Ταγίπ.

Αφού επικράτησε όμως και μετά… τι προσευχές για τους ¨μάρτυρες¨, τι δηλώσεις….

Previous Article

Υπουργός Δένδιας: ¨Οι κυρώσεις κατά Τουρκίας, είναι απόλυτη αναγκαιότητα¨

Next Article

Η Τουρκία πορεύεται προς μια νέα Συνθήκη των Σεβρών

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *